Samochodem na Woodstock |
Autor |
Wiadomość |
MWzWM
Rozkręca sie Goebbels fotografii reportażowej
Wiek: 103 Dołączył: 08 Lip 2012 Posty: 263 Skąd: z miasta
|
Wysłany: Śro 25 Maj, 2016
|
|
|
DRY CIDER napisał/a: | Co im te auta przeszkadzaja ?Byly od zawsze i (,,,) |
coż, wprowadzamy nową ustawę antyterrorystyczną
Nam niezbyt potrzebną bo pozostajemy społeczeństwem niezróżnicowanym karnacyjnie ale przez parę lat PiS będzie miał okazje by pod pozorem dbania o bezpieczeństwo, trochę nas przećwiczyć po pisowemu |
|
|
|
|
Kinga1804
Forumowy prawiczek
|
Wysłany: Czw 26 Maj, 2016
|
|
|
Chłopcy, nie przesadzacie trochę z robieniem z siebie ofiary? Najwyżej zaparkujecie kilka metrów dalej niż zwykle, a w waszych ustach wszystko urasta do rangi spisku. Nie można to nie można, pogódźcie się zamiast szukać winnych i sączyć jad. |
|
|
|
|
winogron
Lubi pieprzyć źle skrojony, za to dobrze zszyty
|
Wysłany: Czw 26 Maj, 2016
|
|
|
Tasior napisał/a: | No właśnie do lasku pomiędzy pasażem a Allegro, to jednak k*** ja p******* nie można...
Jak dla mnie tragedia, nie wiem co teraz |
no to ja już nie wiem, trzeba czekać na mapkę, dobrze, że nie jadę pociągiem :D |
|
|
|
|
zokolic
Lubi pieprzyć Otwarte od 8 do 16
Wiek: 31 Dołączył: 08 Lip 2015 Posty: 362 Skąd: Kołaczkowo
|
Wysłany: Pią 27 Maj, 2016
|
|
|
To mapki jeszcze nie ma ? |
|
|
|
|
Tasior
Rozkręca sie Cocojumbo i do przodu! To moje motto. Dobre, nie?
Wiek: 34 Dołączył: 14 Lip 2012 Posty: 198 Skąd: Szczecin nad morzem
|
Wysłany: Pią 27 Maj, 2016
|
|
|
Jeszcze nie ma, na razie całe pewne info pochodzi z vloga i facebooka... |
|
|
|
|
goldenboj
Lubi pieprzyć Muzyk :)
Wiek: 34 Dołączył: 29 Paź 2012 Posty: 469 Skąd: Zbąszynek
|
Wysłany: Pon 30 Maj, 2016
|
|
|
To tam gdzie autem będzie można stanąć to będzie jakaś tragedia :P auto na aucie będzie parkować :P i łup 5 dyskotek od rana - każda w innym nurcie... |
|
|
|
|
zokolic
|
Wysłany: Pon 30 Maj, 2016
|
|
|
Festiwal przeniesie się z centrum na obrzeża ;D
Będzie na pewno ciekawie! :D
Myślę, że nie ma co dawać się zniechęcać. Utrudnienia wymyślane są przez pajaców przeciwnych działaniu Wośpu. Nie ma co im ułatwiać życia. |
|
|
|
|
stasw328
Coś już napisał
Wiek: 27 Dołączył: 23 Mar 2016 Posty: 53 Skąd: Szczecinek
|
Wysłany: Wto 31 Maj, 2016
|
|
|
Jest i mapka ;)
|
|
|
|
|
Jarzczur
Coś już napisał Psuj
|
Wysłany: Wto 31 Maj, 2016
|
|
|
Golden nasza dyskoteka będzie najgłośniejsza ;) |
|
|
|
|
goldenboj
Lubi pieprzyć Muzyk :)
Wiek: 34 Dołączył: 29 Paź 2012 Posty: 469 Skąd: Zbąszynek
|
Wysłany: Śro 01 Cze, 2016
|
|
|
Jarzczur napisał/a: | Golden nasza dyskoteka będzie najgłośniejsza ;) |
Nie wątpie :D
Swoją drogą Pole Malinowskiego to będzie raj dla złodziei... pozostawione auta które mogą otworzyć w kilkadziesiąt sekund... |
|
|
|
|
Elys
Coś już napisał Zawodowy prokrastynator.
Wiek: 32 Dołączył: 12 Sie 2015 Posty: 64 Skąd: Inowrocław
|
Wysłany: Śro 01 Cze, 2016
|
|
|
Z ciekawości wziałem zdjęcie skrawka pola (datowane na 30.07.2015) i zaznaczyłem mniej więcej wszystkie auta oraz zebrałem je razem i zaznaczyłem przybliżoną ilość miejsca jakie zajmują.
IMHO, niby nie dużo ale spokojnie dwie lub 3 małe wioski by sie na takim kawałku rozbiły. |
|
|
|
|
uuuuuuuu
Coś już napisał
|
Wysłany: Czw 02 Cze, 2016
|
|
|
goldenboj napisał/a: | Jarzczur napisał/a: | Golden nasza dyskoteka będzie najgłośniejsza ;) |
Nie wątpie :D
Swoją drogą Pole Malinowskiego to będzie raj dla złodziei... pozostawione auta które mogą otworzyć w kilkadziesiąt sekund... |
Wyobraź sobie że co roku na polu malinowskiego i tak parkuje dużo busików, vanów i samochodów i jeszcze nikomu nic nie ukradli, te kilka więcej nie sądzę by robiło różnicę. |
|
|
|
|
-VIKING-
Na pewno offtopuje
|
|
|
|
Szczerze do dupy z tym. Wioskę rozbijam co roku w lasku koło pasażu. Jak dla mnie i mojej ekipy miejsce idealne i sprawdzone. Będę jedyną osobą z wioski chyba, która przyjedzie autem. Auto chciałoby się mieć przy namiocie, a przenoszenie wioski z powodu jednego auta odpada. Zostaje chyba tylko wjazd na chama i obłożenie samochodu wokoło namiotami;P |
|
|
|
|
kabanos
Coś już napisał
|
|
|
|
Pojebało ich całkiem, przecież niektórzy przyjeżdżają od 20 lat w to samo miejsce i nagle się ich wygania z ich miejscówki tylko dlatego że jakiś kretyn sobie ubzdurał że to poprawi bezpieczeństwo ,ciekawe w jaki sposób? |
|
|
|
|
zokolic
|
|
|
|
Za Greenpeace - można parkować? bo nie widzę. |
|
|
|
|
winogron
Lubi pieprzyć źle skrojony, za to dobrze zszyty
|
|
|
|
wg mapki tak |
|
|
|
|
Jaaasiek
Po co tyle piszesz ?
Wiek: 39 Dołączył: 07 Kwi 2012 Posty: 1637 Skąd: Drink Team Żywiec
|
|
|
|
Widzę, że niektórzy dalej nie czają, że to jest kompromis organizatorów aby mogło w ogóle dojść do organizacji przystanku. Ale najlepiej wieszać po nich psy i płakusiać, że nie można auta na środku pola postawić. Twierdzę, że trzeba nie umieć myśleć, aby uważać, iż przez 11 lat było ok i nagle z dnia na dzień organizatorzy sobie wymyślili takie zasady.
Żeby nie było, nie przeszkadzała mi obecność samochodów (poza imbecylami, którzy próbowali wyjechać gdzieś podczas festiwalu), sam korzystałem z dobrodziejstwa jakie zapewniały. Ale ja akurat umiem się dostosować do tego, że jeśli jestem gościem u kogoś na ogródku, to stawiam auto tam gdzie mi pozwoli.
Jak już macie do kogoś naprawdę mieć pretensje to bierzcie na tapetę tych decydentów, którzy takie rozporządzenie wydali, bo to jest jedna z pierwszych kłód jakie będą rzucane organizatorom pod nogi.
Całkiem odrębnie od pierwszej części posta:
kabanos napisał/a: | Pojebało ich całkiem, przecież niektórzy przyjeżdżają od 20 lat w to samo miejsce |
Poprawiłeś mi Panie humor tym stwierdzeniem, bo dopiero trzynasty raz będzie Woodstock w Kostrzynie :D |
|
|
|
|
zokolic
|
|
|
|
"A nic tak nie wkurza zgorzkniałych ludzi
Jak inni ludzie cieszący się prostą radością
I choćbym szczęśliwy był ubrany w kwiatki z ziemi
To zawsze komuś przeszkadzać to będzie
Ale lubię czasem włożyć garnek na głowę, więc pozwól kocie, że się potaplam w błocie" |
|
|
|
|
uuuuuuuu
Coś już napisał
|
|
|
|
-VIKING- napisał/a: | Szczerze do dupy z tym. Wioskę rozbijam co roku w lasku koło pasażu. Jak dla mnie i mojej ekipy miejsce idealne i sprawdzone. Będę jedyną osobą z wioski chyba, która przyjedzie autem. Auto chciałoby się mieć przy namiocie, a przenoszenie wioski z powodu jednego auta odpada. Zostaje chyba tylko wjazd na chama i obłożenie samochodu wokoło namiotami;P |
Dobry pomysl. Zrobić namiot na samochód i go zasłonić wcale nie jest tak trudno, wystarczy trochę wyobraźni. |
|
|
|
|
Dahomej
Administrator vel.Grześ
Wiek: 35 Dołączył: 05 Sie 2008 Posty: 1895 Skąd: Rio/Wrocław
|
|
|
|
Jaaasiek napisał/a: | Całkiem odrębnie od pierwszej części posta:
kabanos napisał/a: | Pojebało ich całkiem, przecież niektórzy przyjeżdżają od 20 lat w to samo miejsce |
Poprawiłeś mi Panie humor tym stwierdzeniem, bo dopiero trzynasty raz będzie Woodstock w Kostrzynie :D |
widocznie jeździł na Woodstock do Kostrzyna zanim to było modne. |
|
|
|
|
Elys
Coś już napisał Zawodowy prokrastynator.
Wiek: 32 Dołączył: 12 Sie 2015 Posty: 64 Skąd: Inowrocław
|
|
|
|
Dahomej napisał/a: | Jaaasiek napisał/a: | Całkiem odrębnie od pierwszej części posta:
widocznie jeździł na Woodstock do Kostrzyna zanim to było modne. |
To nieźle się chowali, skoro ludzie zaczeli nażekać na hipsterów od niedawna.
IMHO, zmiana jest i nic jej nie odwróci, dla ludzi używających usług PKP jest ona na jak najwiekszy plus a szkodzi ona samochodziażom. Jak dla mnie więcej miejsca na patelni jednak wyjdzie każdemu na dobre. |
|
|
|
|
|