Przelot iskier odwołany. |
Autor |
Wiadomość |
outi
Lubi pieprzyć

|
Wysłany: Pon 20 Cze, 2016
|
|
|
sabina napisał/a: | Proponuję postawić pomnik Lecha Kaczyńskiego. Okazały i wznoszący się nad polem. To by chyba załatwiło sprawę. Ech...żartuję "na smutno". |
Jestem za!
 |
|
|
|
 |
clover93
Lubi pieprzyć

|
|
|
|
 |
Radosław Lubor
Typowy spamer
|
Wysłany: Śro 22 Cze, 2016
|
|
|
Aż musiałem się po iluś wiekach niebytności tutaj zalogować jak to wszystko przeczytałem. Bo zauważyłem tutaj kilka osób, które idealnie nadają się na niewolników. Co tacy ludzie robią na Woodstocku przy jego ideach - nie wiadomo, mają prawo. Ale niech przynajmniej swej niewolniczej mentalności, tak silnie zakorzenionej, że będą się plątać i stosować erystykę, byleby do świadomości niczego nie dopuścić, nie okazują, bo jeszcze kogoś zarażą. I tak wystarczająco dużo w kraju niewolników już.
Chcecie to siedźcie cicho, gdy was kopią w plecy, byleby kopiącego "pana" nie sprowokować by ubrał korki, ale nie zarażajcie innych! |
|
|
|
 |
Hellu
Coś już napisał tanio sprzedam uran (tylko czeczenom)

|
|
|
|
Radosław Lubor napisał/a: | Aż musiałem się po iluś wiekach niebytności tutaj zalogować jak to wszystko przeczytałem. Bo zauważyłem tutaj kilka osób, które idealnie nadają się na niewolników. Co tacy ludzie robią na Woodstocku przy jego ideach - nie wiadomo, mają prawo. Ale niech przynajmniej swej niewolniczej mentalności, tak silnie zakorzenionej, że będą się plątać i stosować erystykę, byleby do świadomości niczego nie dopuścić, nie okazują, bo jeszcze kogoś zarażą. I tak wystarczająco dużo w kraju niewolników już.
Chcecie to siedźcie cicho, gdy was kopią w plecy, byleby kopiącego "pana" nie sprowokować by ubrał korki, ale nie zarażajcie innych! |
Jest i on. WYJDŹCIE Z MATRIXA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! NIE DAJCIE SIE ZACIPOWAĆ!!!!!! I WANT TO BELIEVEEEEEEEEE
trochę kekłem xD |
|
|
|
 |
Radosław Lubor
Typowy spamer
|
|
|
|
Jak to kiedyś mówiono - uderz w stół, nożyce się odezwą. Teraz pewnie mówią inaczej, człowiek się starzeje to nie wie jak, pewnie coś o kekłnięciach czymkolwiek to jest. |
|
|
|
 |
clover93
Lubi pieprzyć

|
|
|
|
Radosław Lubor napisał/a: | starzeje to nie wie jak, pewnie coś o kekłnięciach czymkolwiek to jek |
jeśli ma prawdziwy wiek podany to jestem 3 lata tylko starszy a pierwsze słyszę że istnieje wgl takie słowo a co do tego żeby ktoś tego używał :D
może to jakaś gwara xD |
|
|
|
 |
uuuuuuuu
Coś już napisał

|
|
|
|
może chodziło bardziej o "kleksłem" = w sensie że kleks, kleks w spodniach, inaczej popuścić w spodnie. |
|
|
|
 |
Hellu

|
|
|
|
Radosław Lubor napisał/a: | Jak to kiedyś mówiono - uderz w stół, nożyce się odezwą. |
Oczywiście że się odezwą, przecież muszą propagować niewolniczy styl życia. Bycie kopanym w plecy to cudowne uczucie <3 |
|
|
|
 |
Kurvinox
Forumowy prawiczek

|
|
|
|
Hellu napisał/a: | Radosław Lubor napisał/a: | Jak to kiedyś mówiono - uderz w stół, nożyce się odezwą. |
Bycie kopanym w plecy to cudowne uczucie <3 |
Być może jest w tym trochę prawdy. Kiedyś jak jeszcze dorabiałem na budowie zmagałem się z bólem pleców w okolicach łopatki. Któregoś dnia koledzy się wygłupiali i jeden z nich zamachnął się na drugiego łopatą pozorując uderzenie. A wtedy ja nieświadomy, przechodząc obok nich dostałem po plerach. Pomogło |
|
|
|
 |
Hellu

|
|
|
|
Kurvinox napisał/a: | Hellu napisał/a: | Radosław Lubor napisał/a: | Jak to kiedyś mówiono - uderz w stół, nożyce się odezwą. |
Bycie kopanym w plecy to cudowne uczucie <3 |
Być może jest w tym trochę prawdy. Kiedyś jak jeszcze dorabiałem na budowie zmagałem się z bólem pleców w okolicach łopatki. Któregoś dnia koledzy się wygłupiali i jeden z nich zamachnął się na drugiego łopatą pozorując uderzenie. A wtedy ja nieświadomy, przechodząc obok nich dostałem po plerach. Pomogło |
No widzisz, nasi Panowie i Władcy chcą tylko ulżyć nam w cierpieniu XD |
|
|
|
 |
kizia
Na pewno offtopuje Lubię ser!

Wiek: 36 Dołączyła: 16 Sty 2011 Posty: 799 Skąd: Koszalin
|
Wysłany: Pią 24 Cze, 2016
|
|
|
uuuuuuuu napisał/a: | może chodziło bardziej o "kleksłem" = w sensie że kleks, kleks w spodniach, inaczej popuścić w spodnie. |
Mi się wydaje, że to nawiązanie do WoWa. Tam skrót "lol"
wypowiedziany przez hordę jest dla alliance tłumaczony na "kek" (dwie wrogie frakcje nie mogą się ze sobą porozumieć w globalu). Grałam w WoWa lata temu, więc to chyba nie kwesta wieku.
Koniec OT ;) |
|
|
|
 |
Hellu

|
Wysłany: Sob 25 Cze, 2016
|
|
|
kizia napisał/a: | uuuuuuuu napisał/a: | może chodziło bardziej o "kleksłem" = w sensie że kleks, kleks w spodniach, inaczej popuścić w spodnie. |
wypowiedziany przez hordę jest dla alliance tłumaczony na "kek" (dwie wrogie frakcje nie mogą się ze sobą porozumieć w globalu). Grałam w WoWa lata temu, więc to chyba nie kwesta wieku.
Koniec OT ;) |
przyznam, że pierwsze słyszę o pochodzeniu kekowania, lata temu przedostało się to do języka potocznego, teraz to po prostu kek xD |
|
|
|
 |
kizia
Na pewno offtopuje Lubię ser!

Wiek: 36 Dołączyła: 16 Sty 2011 Posty: 799 Skąd: Koszalin
|
Wysłany: Sob 25 Cze, 2016
|
|
|
Hellu napisał/a: | kizia napisał/a: | uuuuuuuu napisał/a: | może chodziło bardziej o "kleksłem" = w sensie że kleks, kleks w spodniach, inaczej popuścić w spodnie. |
Koniec OT ;) |
przyznam, że pierwsze słyszę o pochodzeniu kekowania, lata temu przedostało się to do języka potocznego, teraz to po prostu kek xD |
kizia bawi i uczy |
|
|
|
 |
ia_nn
Rozkręca sie

|
Wysłany: Nie 10 Lip, 2016
|
|
|
Elys napisał/a: | A teraz pytanie dla kogoś obeznanego w temacie, czy to poprostu niefartowny zbieg okoliczności powodujący odwołanie czy już część dobrej zmianyTM? |
Mam nadzieje, że to nie jest zbieg okoliczności i jedynie marny wyjątek. Jeszcze dobra zmiana mogłaby wyjebać z pola karuzelę allegro oraz te wielkie swiecące kule mastercard czy czegośtam i byłaby gitara :) |
|
|
|
 |
|