Piwonia
Rozkręca sie
Wiek: 29 Dołączyła: 18 Sty 2014 Posty: 112 Skąd: Ślązaczka
|
Wysłany: Śro 11 Maj, 2016 Małgorzata Chmielewska
|
|
|
No, wykrakałam.
W poście z 24ego marca (http://uctok.com/topics156/2016-bez-woodstocku-vt12283,30.htm#161366) śmiejąc się z troszkę prymitywnego doboru gwiazd ASP sugerowalam, że w tym roku pewno pojawi się ta pani (było świeżo po tym jak w jakiejś telewizji w prajmtajmie bardzo zdecydowanie popierała PO, nowoczesną lub KOD, juz nie pamietam i wyrażała zażenowanie wobec polskich tradycji. Od razu uznałam że jeżeli juras ją ogląda to właśnie sięga po telefon).
Pamietam, jak 2 lata temu był Lemański. Noc wcześniej dziewczyny z sąsiedniego obozu namawiały mnie o 4 rano by wstać przed południem na to spotkanie. Odpowiedziałam arcy-tolerancyjnie, że szanuję ich chęć posłuchania księdza ale ja mam te wszystkie religie gdzieś i sobie pośpię do pierwszej. Wtedy, uświadomiły mnie, że tak naprawdę są satanistkami i idą na spotkanie z księdzem Lemańskim bo czuja w nim "bratniego ducha'. Po spotkaniu były zachwycone, oczarowane.
założe się o każde pieniądze, że ta sama publicznośc już nakręca się na spotkanie z małgorzatą Chmielewską.
A ja - jak zwykle - będę odsypiała noc. |
|