|
Trunki do pociągu. |
| Autor |
Wiadomość |
NickOver
Forumowy prawiczek

|
Wysłany: Pią 17 Lut, 2012
|
|
|
funnygun,
Zgadzam się. Pić, aby nie było zgona , ciekawi mnie wydatek na sam alkohol
To temat o trunkach w pociągu, a nie o tym ile kto ma lat i ile wypije na PW, wracamy do tematu drodzy Państwo/Kefir |
|
|
|
 |
magius
Coś już napisał m000OOOOooOOO000ooo

Wiek: 22 Dołączył: 05 Mar 2011 Posty: 96 Skąd: dolina muminków
|
Wysłany: Nie 19 Lut, 2012
|
|
|
Ostatnio ze znajomymi obliczaliśmy ile trzeba wziąć alkoholu do pociągu, żeby dowieźć coś na pole. Doszliśmy do wniosku, że to jest niemożliwe bo ile by człowiek nie wziął to wszystko zostanie wypite. W 2011 kupiłem sześć jaboli siarkowych z myślą żeby coś zostało. Jechałem pociągiem z Wrocławia. No i tak się stało, że oczywiście nic nie zostało |
|
|
|
 |
regret666
Rozkręca sie jest MOC

|
Wysłany: Nie 19 Lut, 2012
|
|
|
| Ja miałam w zeszłym roku dwa piwa na trasie Warszawa-Krzyż. Na przesiadce dokupiliśmy ze znajomymi jeszcze po 2 piwka na głowę. Nieprzyzwyczajona jestem do picia od 7 rano, więc oszczędnie było :D dopiero w Kostrzynie zakupiliśmy nieco więcej złotego napoju bogów 8) |
|
|
|
 |
siasior2
Forumowy prawiczek Pyffator
|
Wysłany: Pon 20 Lut, 2012
|
|
|
Tak się wtrące ale mam takie pytanie jak na PW jest z piciem przez nieletnich, bo w tym roku wybieram sie pierwszy raz i nie za bardzo wiem jak to wyglada, np co bys cie zrobili gdyby taki 15latek siedzial gdzies tam niedaleko i sobie z kumplami piwo albo flaszke obalal? |
_________________ Czasem trzeba mniej, by móc więcej. |
|
|
|
 |
tichuana
Forumowy prawiczek
|
Wysłany: Pon 20 Lut, 2012
|
|
|
jadę z Malborka z przesiadką w Szczecinie. a że pociąg mam o 8 rano to skończy się po Amarenie na łeb z koleżanką :P mi to starczy bo drobne i ekonomiczne dziewcze ze mnie. :)
@up - z piciem nie ma najmniejszego problemu ale z kupnem jednak jakiś tam jest. |
|
|
|
 |
Archi
Coś już napisał

|
Wysłany: Wto 21 Lut, 2012
|
|
|
| siasior2 napisał/a: | Tak się wtrące ale mam takie pytanie jak na PW jest z piciem przez nieletnich, bo w tym roku wybieram sie pierwszy raz i nie za bardzo wiem jak to wyglada, np co bys cie zrobili gdyby taki 15latek siedzial gdzies tam niedaleko i sobie z kumplami piwo albo flaszke obalal? |
za wlosy i na komisariat
a tak na serio to pewnie calej reszcie to powiewa, ale jak zwyczajnie sie schlejecie i narobicie wiochy to narobicie wiochy sobie nie nam. |
|
|
|
 |
kizia
Lubi pieprzyć Lubię ser!

|
Wysłany: Wto 21 Lut, 2012
|
|
|
| siasior2 - Raczej nikt się nie przyczepi, ale radziłabym wybrać się z kimś starszym i odpowiedzialnym, bo młodzi zwykle nie wiedzą ile mogą wypić. |
_________________ Dawać mi czekoladę, ale już!!! |
|
|
|
 |
siasior2
Forumowy prawiczek Pyffator
|
Wysłany: Sro 22 Lut, 2012
|
|
|
No wiem wiem, ale ja sam dużo raczej pić nawet nie chce bo to mój pierwszy PW wiec narazie wole wszystko ogarnąc a pić bede więcej na następnym |
_________________ Czasem trzeba mniej, by móc więcej. |
|
|
|
 |
shinobipl
Rozkręca sie

|
|
|
|
siasior2 dobrze robisz, pierwsze wrażenie zawsze jest piorunujące :D
A w wesołym pociągu woodstockowym nie należy przeginać ;) Ja tam zawsze z 2 czteropaki biorę i styka na tą 1:30 h jazdę :D |
|
|
|
 |
duś
Forumowy prawiczek plepleple
|
|
|
|
| a ktoś czasem bierze whisky? ;> |
|
|
|
 |
Pryncypałek
Forumowy prawiczek
|
|
|
|
| Nie, za drogi sport :D |
_________________ Jeżeli wonsz połknie pajonka to czy pajonk ukonsi wonsza od wnentsza? |
|
|
|
 |
duś
Forumowy prawiczek plepleple
|
|
|
|
ee tam, ja też na kasie nie śpię, ale jak się rzucimy ze znajomymi, to kilka butelek wpadnie, whiskacza uwielbiam |
|
|
|
 |
regret666
Rozkręca sie jest MOC

|
Wysłany: Czw 23 Lut, 2012
|
|
|
| Ja nawet nie lubię takich alkoholi. Moje kubki smakowe szaleją w ekstazie jedynie, gdy wyczują siarczyny win do 5zł, czy chmielu piwa, ewentualnie gorzkawy smaczek czystej. A jakieś whisky, rum, czy bogowie wiedzą, co jeszcze.. nie, nie, nie rozpieszczam podniebienia aż tak :D |
|
|
|
 |
sekator2020
Rozkręca sie Music is my Hot Hot Sex

Wiek: 22 Dołączył: 14 Maj 2010 Posty: 230 Skąd: Brzeg-Opolskie
|
Wysłany: Sob 25 Lut, 2012
|
|
|
| duś napisał/a: | | a ktoś czasem bierze whisky? ;> |
Czasem tak,w 2011 w pociągu z Wrocławia ktoś zaszalał i częstował nas Jackiem Danielsem |
_________________ http://scarface.blog.pl
 |
|
|
|
 |
Raczkins
Lubi pieprzyć ...po co się bać, skoro w duszy gra muzyka...

|
Wysłany: Sob 25 Lut, 2012
|
|
|
| sekator2020 napisał/a: | | duś napisał/a: | | a ktoś czasem bierze whisky? ;> |
Czasem tak,w 2011 w pociągu z Wrocławia ktoś zaszalał i częstował nas Jackiem Danielsem |
w pociągach jadących z Żywca, Bielska, czy nawet Katowic idzie spotkać Czechów, oni częstują wyśmienitym rumem;)
ba...! wręcz zmuszają aby sie z nimi napić;) |
_________________ raczkins.flog.pl
 |
|
|
|
 |
|
|