Otwarty przez: Dahomej Czw 07 Kwi, 2011 |
[Duża Scena] The Prodigy |
Autor |
Wiadomość |
Mashia
Forumowy prawiczek
|
Wysłany: Pon 25 Kwi, 2011
|
|
|
FreaK napisał/a: | Wgl. wy tylko narzekacie a założę się ze jak wejdą na scenę i zaczną grac będziecie się dobrze bawić i potem będziecie pisać ze myliliście się z tym ze są do du... itp.. |
No ba. Po paru piwach i może czegoś jeszcze. Na sucho nie dam rady. ; ] |
|
|
|
|
Vorathiel
Lubi pieprzyć
Wiek: 33 Dołączył: 13 Kwi 2011 Posty: 595 Skąd: Nowa Huta k.Krakowa
|
|
|
|
Jeżeli lubisz 'szaleć' na koncertach, to dasz radę i na sucho. ;)
http://www.youtube.com/watch?v=MfZ24ritrsA
Włącz sobie, byle głośno i wyobraź sobie że tam jesteś, ale jedynie stoisz i się nie ruszasz. IMO niewykonalne. :P |
|
|
|
|
Thunderpussy
Rozkręca sie
Wiek: 33 Dołączył: 07 Kwi 2011 Posty: 228 Skąd: z czwartorzędu
|
|
|
|
byłoby ok gdyby pan małpa cięgle nie piszczał |
|
|
|
|
milan
Po co tyle piszesz ? freak4life
|
Wysłany: Wto 26 Kwi, 2011
|
|
|
Thunderpussy napisał/a: | byłoby ok gdyby pan małpa cięgle nie piszczał |
Ryczący bawół z Heaven Shall Burn zaspokoi cię wcześniej,więc jakby co-nie zmuszaj się do oglądania w akcji hmm "pana małpy" i spółki. |
|
|
|
|
Thunderpussy
Rozkręca sie
Wiek: 33 Dołączył: 07 Kwi 2011 Posty: 228 Skąd: z czwartorzędu
|
|
|
|
oh c'mon, to była naprawdę nieudana riposta :lol: |
|
|
|
|
milan
Po co tyle piszesz ? freak4life
|
|
|
|
Thunderpussy napisał/a: | oh c'mon, to była naprawdę nieudana riposta :lol: |
oh c'mon-niech historycy to ocenią...
Koniec OT! / A. |
|
|
|
|
outi
Lubi pieprzyć
|
Wysłany: Pią 29 Kwi, 2011
|
|
|
Nie będę się rozpisywał. Nie jestem fanem The Prodigy aczkolwiek bardzo lubię ich muzykę. Jeśli ktoś uważa że Prodigy przyciągnie dresiarnię czy coś w tym stylu to polecam sobie przypomnieć, co działo się przed i po koncercie Vadera.
Banda naje**banych TRU fanów black metalu wrzeszczała na (IMO bardzo ciekawy) projekt z Indii (nie pamiętam nazwy) "wypierdalać" itp skutecznie pokazując swój poziom i poszanowanie dla innych. Jurek musiał ich postraszyć że jak się nie uspokoją to odwoła koncert ;) Próbuję także wymazać z pamięci to co działo się po koncercie. Deszcz uryny spływał dosłownie wszedzie, także na namioty.
Uważam tak jak wielu przedmówców że Woodstock to Tolerancja i Różnorodność. Dla tego też BARDZO ciesze się z Prodigy :D |
|
|
|
|
Vorathiel
Lubi pieprzyć
Wiek: 33 Dołączył: 13 Kwi 2011 Posty: 595 Skąd: Nowa Huta k.Krakowa
|
Wysłany: Pią 29 Kwi, 2011
|
|
|
Death metalu gwoli ścisłości.
Na szczęście Prodigy gra praktycznie na końcu festiwalu, więc nie będzie za bardzo czasu na jakieś ewentualne 'ekscesy' rzutujące na przyszłe przebywanie na festiwalu. : ) |
|
|
|
|
outi
Lubi pieprzyć
|
Wysłany: Sob 30 Kwi, 2011
|
|
|
Słowem wyjaśnienia: nie uważam że fani The Prodigy zrobią takie bydło jak fani Vadera. Jestem raczej pełen nadziei że będzie dużo lepiej. |
|
|
|
|
Ciasteczkowy
Forumowy prawiczek Świnia orwellowska
Wiek: 36 Dołączył: 10 Lip 2010 Posty: 48 Skąd: się biorą dzieci? :)
|
Wysłany: Sob 16 Lip, 2011
|
|
|
http://www.youtube.com/wa...feature=related Ja takiego balu syfem bym nie nazwał. A co do ich obecności, to uważam, że Woodstock jest już żywą legendą. Zresztą jak Prodigy grający od 90-91 roku. Więc podsumowując połączenie dwóch legend może dać piorunujący efekt :lol: :mrgreen: :oops: :evil: |
|
|
|
|
elektron
Forumowy prawiczek
|
|
|
|
|
krathel
Forumowy prawiczek
|
Wysłany: Pią 29 Lip, 2011
|
|
|
Ja też chcę taki Pit of Death na Woodstocku :D Mam nadzieje że publiczność nie zawiedzie i rozwali podczas ich koncertu wszechświat robiąc pogo, mosh, crowd surfing (mam nadzieje że się załapie na jedną przejażdżkę :D).
Pozdrawiam wszystkich.
PS: Jak myślicie jaka jest w ogóle szansa na zrobienie sobie zdjęcia z zespołem na Wood? Jade pierwszy raz i nie wiem w jaki sposób można tam kogoś zaczepić :) |
|
|
|
|
Wiaderko
Rozkręca sie
|
|
|
|
krathel napisał/a: | Ja też chcę taki Pit of Death na Woodstocku :D Mam nadzieje że publiczność nie zawiedzie i rozwali podczas ich koncertu wszechświat robiąc pogo, mosh, crowd surfing (mam nadzieje że się załapie na jedną przejażdżkę :D).
Pozdrawiam wszystkich.
PS: Jak myślicie jaka jest w ogóle szansa na zrobienie sobie zdjęcia z zespołem na Wood? Jade pierwszy raz i nie wiem w jaki sposób można tam kogoś zaczepić :) |
Najbardziej agresywne pogo będzie pewnie na Heaven Shall Burn , ale to nie znaczy że na Prodidżach nie będzie zajebiscie ] |
|
|
|
|
krathel
Forumowy prawiczek
|
|
|
|
Gdzie pogo tam ja. Nie interesuje się większością zespołów które będą na wood, ale i tak wierzę że większość pośle w stronę publiki taką energie, że pogo będzie epickie cały czas :D |
|
|
|
|
Aras666
Po co tyle piszesz ? Always look on the bright side of life! :)
|
Wysłany: Nie 07 Sie, 2011
|
|
|
zjechało się przez nich pełno naćpanych drechów, już nie mówiąc o ich "fuck you Poland"... niech się pierdolą jebane gwiazdki :evil: na serio, inaczej nie da się opisać tego syfu |
|
|
|
|
Tysk1e
Rozkręca sie
Wiek: 35 Dołączył: 18 Lip 2011 Posty: 135 Skąd: Sie biorą dzieci
|
|
|
|
szczerze muza mi sie podobala i niezle sie bawilem ale fakt ze drechy przesadzaly. Kumplowi chcieli wpierdolic ibo nie chcial im oddac browarow za free. wyszedl z obitym okiem bez c zapki i rozpierdolona koszulka |
|
|
|
|
kijana
Moderator
Wiek: 34 Dołączył: 09 Sie 2008 Posty: 1007 Skąd: Trzebiel
|
|
|
|
Barierki, słabe nagłośnienie, za dużo ludzi. Jeden z gorszych koncertów na Wood. |
|
|
|
|
Anetaaaa. wood
Forumowy prawiczek
|
|
|
|
fchuj fchuj fchuj dużo ludzi.
wolałam popatrzeć z górki z widokiem na cały wood ;D |
|
|
|
|
Alien
Typowy spamer Aaale o co chodzi? :)
Wiek: 39 Dołączyła: 23 Wrz 2008 Posty: 1232 Skąd: Zielona Góra
|
|
|
|
Byłam ciekawa koncertu, więc zamiast siedzieć przy namiocie poszłam w tłum.
Tyle nietolerancyjnych osób dawno nie widziałam. Obok mnie z jednej strony jakiś koleś napieprzał gościówę, z drugiej strony dwóch gości się szarpało, bo ten z tyłu nic nie widział :shock: Ogólnie totalny ścisk, smród i pot jak na żadnym innym koncercie. Po paru kawałkach z powodu braku tlenu wróciłam do siebie na górkę, usiadłam na aucie i dopiero wtedy zaczęłam mieć w miarę miły koncert.
Co do muzyki - większość kawałków znałam - spoko, ale spodziewałam się jakiegoś porządnego uderzenia, a tak się nie stało - wszystko na jedno kopyto, do tego stopnia, że po jakimś czasie po prostu z nudów poszłam spać
Wg mnie koncert bez rewelacji, spodziewałam się czegoś oo wiele lepszego. |
|
|
|
|
woodstock92
Lubi pieprzyć
Wiek: 32 Dołączył: 13 Kwi 2011 Posty: 372 Skąd: Pieniężno
|
|
|
|
Syf kiła i mogiła ten koncert zjebał mi trochę humor było dużo hamstwa i bydła,ale na szczęście Łąki Łan poprawił mi humor |
|
|
|
|
Myszonka
Lubi pieprzyć
|
|
|
|
Wypowiem się, ponieważ jestem naprawdę zawiedziona.
Prodigy nie słucham, chociaż znam kilka kawałków, np Voodoo People, więc pomyślałam, że nawet jeśli nie gustuję w tego typu muzyce, to pewnie zrobią mega show i będzie miło i przytulnie. Przytulnie było, zjechało się te 600 miliardów bydła, to się było z kim tulić, szczególnie, gdy chciało się zejść z górki z ASP, haha.
Co do szołu - chała. Nagłośnienie beznadziejne, przecież to była ładna techniawka, czy inne tego typu mjuzik, a na górce nie było słychać praktycznie nic. No, ale okej, ja nie z tego typu ludzi, co tego słuchają, poszłam, nie narzekam. Czekam na znajomych, którzy przyjechali specjalnie z Katowic na Prodidżi. Telefon i co słyszę? Że koncert tak do dupy, że zwijają się wcześniej.
To coś musi oznaczać. Poszłam z ciekawości - zawiodłam się, ale przynajmniej już wiem, co to i jak to się je. A raczej - jak się nie je.
Co do chamstwa ludzi prodidżowych - :lol: nie moja sprawa, nie umieją się bawić tak jak my, niech nie bawią się z nami. |
|
|
|
|
|