Jeśli to prawda to bomba:) jak wyżej, koleś jest niesamowity i szacunek nie tylko za "Zrozumieć Polskę"(Paszport Polityki za ten album), ale za całokształt :D nie mogę wyobrazić sobie "Nibyminipocieszne psychomaterionety" na woodstocku :P ale raczej się tego nie doczekam, bo to wspólny projekt z Rahimem...no ale miło by było usłyszeć ;)
Co gościu jest pokręcony to szok :D Nie wiem czy to na wooda pasuje , ale nie mam nic przeciwko. Jeśli chodzi o tego typu muzykę to i tak wole Kaliber 44.
ja jestem ciekawa jego koncertów, był ktoś? jak to wygląda? bo mimo jego zajebistości, to może się okazać, ze na takie imprezy plenerowe nie pasuje o.O
co nie zmienia faktu, że cieszę się jak dziecko
_________________ – Co my, do cholery, robimy? Kompletnie nas popierdoliło!
– Wiem.. ALE I TAK JESTEŚMY ZAJEBISTE!
ja jestem ciekawa jego koncertów, był ktoś? jak to wygląda? bo mimo jego zajebistości, to może się okazać, ze na takie imprezy plenerowe nie pasuje o.O
co nie zmienia faktu, że cieszę się jak dziecko
ja bylem 2 razy na L.U.C.u i raz na Kanale Audytywnym
1 - L.U.C. - Na off-festivalu wypadł świetnie, Wizualizacje i wszystkie efekty tworzą pewnego rodzaju teatr muzyczny. Pięknie to wyglądało. W klubie trochę mnie efektownie.
2 - Kanał Audytywny - Jeżeli LUC wystąpiłby ze swoim starym bandem to by był lepszy efekt. Hip Hop grany na żywych instrumentach na kanwie jazzu. Nieprawdopodobnie zajebisty zespół był.
Wolałbym Kanał na woodzie ale LUCiem tez nie pogardzę. Fajnie ze zagra
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum