Przesunięty przez: Dezaprobator Czw 23 Kwi, 2009 |
Wasz stosunek do służby wojskowej |
| Autor |
Wiadomość |
ZuluSierra
Forumowy prawiczek Najlepiej się szyje przy kaziku.

|
Wysłany: Czw 09 Kwi, 2009
|
|
|
| Fakt faktem, nie chciałbym żeby to Amerykanie nas "oswobodzili". |
_________________ Żołnierze są poto, aby bronić pacyfistów przed nie-pacyfistami.
ZA NASZYCH ŻOŁNIERZY! |
|
|
|
 |
Xerox
Rozkręca sie

|
|
|
|
| NAdal nie rozumiem dlaczego twierdzicie, że atak na państwo które nie grozi, ani nie dokonuje żadnych aktów przemocy wobec państwa atakującego jest okay. I czy naprawdę wierzycie, że wyzwolenie narodu irackiego miało inny cel niż sianie propagandy i usprawiedliwianie agresji ? |
_________________ As-Salam alejkum ! |
|
|
|
 |
Dezaprobator
Administrator

|
|
|
|
| Cytat: | | NAdal nie rozumiem dlaczego twierdzicie, że atak na państwo które nie grozi, ani nie dokonuje żadnych aktów przemocy wobec państwa atakującego jest okay. I czy naprawdę wierzycie, że wyzwolenie narodu irackiego miało inny cel niż sianie propagandy i usprawiedliwianie agresji ? |
Spytaj irakijczyków czy się cieszą to się dowiesz wszystkiego. |
_________________ http://dezaprobator.digart.pl/
http://www.seolider.pl/ |
|
|
|
 |
Xerox
Rozkręca sie

|
|
|
|
| Kiedy rządził Hussajn mówili, że są zadowoleni z jego rządów. Szkoda, że świat zgodził się na okupację :/ |
|
|
|
 |
PianA
Moderator

|
|
|
|
| Cytat: | | Kiedy rządził Hussajn mówili, że są zadowoleni z jego rządów. Szkoda, że świat zgodził się na okupację :/ |
no co ja powiem. no co zrobisz z twoją odpowiedzią no nic nie zrobisz
szczerze i tak źle i tak niedobrze. ja bym wszystkich islamistów azotoksem powybijał. niestety porąbana religia no. Tam jest więcej radykałów niż gdziekolwiek w świecie |
_________________ kochajmy się .............. niech takie zasilanie nowy świat zastanie.
pozwoliłem ci zerwać truskawkę?? kuuu...aaa!!
www.myspace.com/pianers
http://www.lastfm.pl/user/pianissimus |
|
|
|
 |
Xerox
Rozkręca sie

|
Wysłany: Pią 10 Kwi, 2009
|
|
|
| Moim zdaniem państwa mają prawa do samostanowienia, nawet jeżeli owe samostanowienie wyklucza demokrację. |
|
|
|
 |
Simon
Na pewno offtopuje

|
Wysłany: Wto 14 Kwi, 2009
|
|
|
| Xerox napisał/a: | | Moim zdaniem państwa mają prawa do samostanowienia, nawet jeżeli owe samostanowienie wyklucza demokrację. |
zgadzam się z tym w 100% (oczywiście są pewne granice, ale demokracja wcale nie jest "dobrem najwyższym", przynajmniej nie zawsze...) |
|
|
|
 |
zUe dazy
Rozkręca sie
|
|
|
|
100% prowojskowy
Irak nie jest naszą wojną, więc wyjazd tam był niepotrzebny, bo nadstawianie tyłka dla Amerykanów, którzy sami nie umieją wygrać prawie żadnej wojny nie ma sensu.
Co do wyrywania się państw z innych, to każdy przypadek trzeba traktować oddzielnie, bo wiąże się to z wieloma kwestiami. |
|
|
|
 |
Sister Midnight
Typowy spamer [youtube]link[/youtube] !!

|
|
|
|
| ja tak trochę odejdę od Waszej rozmowy o wojnach, wracając do zsw;] ja tam od malucha chciałam, żeby mnie z poboru wzięli do woja, ale niestety.. nie dość, ze kobit nie brali, to teraz już w ogóle nie ma poboru o.O a ja tak bardzo chciałam i zazdrościłam kolegom.. ;];];] |
_________________ – Co my, do cholery, robimy? Kompletnie nas popierdoliło!
– Wiem.. ALE I TAK JESTEŚMY ZAJEBISTE! |
|
|
|
 |
Marisha
Konto Fikcyjne

|
|
|
|
Możesz iśc do wojska zawodowego, chyba jeszcze przyjmują
tez kiedys do woja chcialam isc, nawet nie tak dawno ale tam rano trzeba wstać, i te mundury takie mało kolorowe |
|
|
|
 |
Jumbo
Fuck Yeah!

|
|
|
|
| he he, no to niestety masz pecha, ale powiem taraz jak tak cienko do wyjscia zostało że warto było iść chociażby po to żeby przeżyć to wszystko wyrobić sobie zdanie na pewne tematy i czegoś tam nowego się nauczyć :) |
_________________ Skoro alkohol to zło to jest tylko w piekle, skoro w piekle jest alkohol to nie może być tam aż tak źle. |
|
|
|
 |
Simon
Na pewno offtopuje

|
|
|
|
| Jumbo napisał/a: | | he he, no to niestety masz pecha, ale powiem taraz jak tak cienko do wyjscia zostało że warto było iść chociażby po to żeby przeżyć to wszystko wyrobić sobie zdanie na pewne tematy i czegoś tam nowego się nauczyć :) |
To zależy, to troche jak z woodstockiem :D niektórzy jadą i myślą, że będą pasować a im się nie podoba, inni jadą, namówieni przez kolegów z nastawieniem "będzie chujnia" a za rok chcą wracać |
|
|
|
 |
Sister Midnight

|
|
|
|
| Marisha napisał/a: | Możesz iśc do wojska zawodowego, chyba jeszcze przyjmują |
noo biorą.. ale cuś ostatnio i z zawodową ciężko o.O a jednak zawodowa to nie to samo co z poboru;] |
|
|
|
 |
Jumbo
Fuck Yeah!

|
|
|
|
nie nie, pobór to potęga :) szczególnie Lato :D
Kawałek mojej chusty, jeszcze nie skończonej  |
_________________ Skoro alkohol to zło to jest tylko w piekle, skoro w piekle jest alkohol to nie może być tam aż tak źle. |
|
|
|
 |
Sister Midnight

|
|
|
|
| jak jeszcze mieszkałam w internacie na terenie jednostki to robiłam chłopakom pompony do chust;] gorzej było jak coś przeskrobali i w środku nocy ich wywlekali na stadion i kazali biegać, bo się pospać nie dało (do porannych krzyków podczas biegania dało się przyzwyczaić;] ) |
|
|
|
 |
|
|