XVII PRZYSTANEK WOODSTOCK JUŻ ZA
 Szukaj |  Radio Woodstock |  Przystanek Woodstock na Yoitube |  Użytkownicy | Rejestracja |  Zaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: Dezaprobator
Czw 23 Kwi, 2009
Skinheads
Autor Wiadomość
Kredka 
Rozkręca sie
Die in Hell!

Wysłany: Czw 14 Sty, 2010   

Zgadzam się z Tobą Yakub. kiedyś też właśnie powiedzmy byłam shg, troche mi przeszło,jednak nie zostałomi to w sercu tak jakpowinno ale to wlasnie wsyzstko przez to że coraz więcej ludzi z mojego otoczenia przechodzilo na prawą stronę...

Greenflag 
Coś już napisał
Make it Green

Skin i skinhead to różne obozy. Jeden drugiemu wpierdoli. "jeden to narodowiec, a drugi to faszysta". Nie pamiętam tylko który jest który. Mógłby mi ktoś wyjaśnić krótko i na temat?

Simon 
Na pewno offtopuje

W sumie prawda, ale zakorzeniło się już, że łysy łeb=narodowiec lub faszysta. Choć takie schematy są durne i ogólnie mówienie, że ktoś jest taki a taki bo ma takie a takie poglądy to pierdolenie takie, że aż boli.

Greenflag 
Coś już napisał
Make it Green

Ja jestem łysy a nawet patriotą nie jestem... Może dlatego że już mi włosy odrastają :mrgreen:

qb_sd 
Forumowy prawiczek
Sława!

Greenflag napisał/a:
Skin i skinhead to różne obozy. Jeden drugiemu wpierdoli. "jeden to narodowiec, a drugi to faszysta". Nie pamiętam tylko który jest który. Mógłby mi ktoś wyjaśnić krótko i na temat?

jak to skin i skinhead to rozne obozy?
sorry, tez nie czytalem wczesniejszych stron..
Jest Skinhead - ten co pamieta swoje korzenie.
Jest Bonehead - nazista, faszysta, komunista.
Innego podzialu nie uznaje. Bo jak mozna nazywac lysego kolesia ktory obraza lub kopie czarnoskórego człowieka skinheadem ?

Yakub 
Forumowy prawiczek

Wysłany: Pią 15 Sty, 2010   

Greenflag napisał/a:
jeden to narodowiec, a drugi to faszysta

Narodowiec jest faszystą, faszysta niekoniecznie narodowcem. Ale i jedno i drugie to gówno, nie skinhead.

Simon 
Na pewno offtopuje

Wysłany: Nie 17 Sty, 2010   

Apropo, Jak pierwszy raz usłyszałem, że skinhead mają korzenie na Jamajce to wydało mi się to strasznie dziwne :mrgreen: Kompletnie nie kojarzyłem ich z takimi klimatami - ale jak uświadomiłem sobie, że Jamajka to jeden z najbardziej homofobicznych krajów na świecie to w sumie trzeba przyznać, że coś jest na rzeczy :D

Jumbo 
Fuck Yeah!

Wysłany: Pon 08 Lut, 2010   

Właśnie wróciłem ze spaceru bo byłem po piwo. Spotkałem dwóch skinów. Skinowie to bardzo sympatyczni panowie. O! :)

szczyglet 
Forumowy prawiczek
Oi !

Wysłany: Nie 30 Maj, 2010   

Możecie mnie wyśmiać ale wejdźcie na Wikipedia i przeczytajcie o skinach :)

http://pl.wikipedia.org/wiki/Skinhead

Co mnie cieszy, że w chwili obecnej jest coraz więcej Skinów, tych prawdziwych :)

janek666 
Forumowy prawiczek
nicosc

Wysłany: Pon 07 Cze, 2010   

najlepsza odpowiedzia dla ludzi nietolerancyjnych jest zaatakowanie ich pobicie w dziesieciu ,pchniecie nozem.Zabij skina s syna znacie to? ciekawi mnie jak wygladala by dyskusja z typowym skinheadem na przystanku woodstock? choccie go skopiemy bo jest nietolerancyjny. co do skinheads to skini sa narodowcami,faszystami , nazistami, a nawet komunistami i kazde z tych wyrazen moze wystepowac oddzielnie. Nazista niekoniecznie jest rasista-faszysta z kolei nie koniecznie ma po drodze z polskim narodowcem -ktory rownie dobrze moze byc monarchista. Malo tego faszysta Polski niekoniecznie bedzie mial po drodze z faszysta ukrainskim- a wrecz przeciwnie. Narodowiec z kolei bedzie wrogiem nazisty co jest oczywiste.Bycie skinheadem to dla niektorych droga zycia styl bycia.Skinhead to tak jak by powiedziec rockowiec-czyli kto? jeden wali wode i daje byle komu w ryj po trzecim kieliszku inny pisze ksiazki ,wydaje gazetki.Czy wiecie ze za wydawanie gazetki mozna isc w Polsce do wiezienia? (tak tak)mlodzi ludzie ryzykuja swoje zycia zeby uswiadomic innym to czego nie uslysza w tv,nie sadze by nalezalo ich opluwac za milosc do wlasnej ojczyzny.ps patriota nie musi byc rasista nazista ani nawet faszysta!ps moze ktos zainteresowalby sie roznica miedzy nacjonalizmem a szowinizmem? a i dlaczego definicje nacjonalizmu tak zmienily sie ostatnio wg wszelkiej masci wikipedii....przypadek? a moze komus nie po drodze z ludzmi ktorzy mowia jestem Polakiem

Krzysiu28165 
Coś już napisał
Wole umrzeć niż byc trendy

Wysłany: Pon 21 Cze, 2010   

janek666 napisał/a:
Nazista niekoniecznie jest rasista-faszysta z kolei nie koniecznie ma po drodze z polskim narodowcem -ktory rownie dobrze moze byc monarchista. Malo tego faszysta Polski niekoniecznie bedzie mial po drodze z faszysta ukrainskim- a wrecz przeciwnie. Narodowiec z kolei bedzie wrogiem nazisty co jest oczywiste.Bycie skinheadem to dla niektorych droga zycia styl

I tutaj Janek666 się z tobą zgodzę...

PS proszę nie oceniać mnie od razu,to mój pierwszy post

grzechu007 
Coś już napisał

Wysłany: Sro 28 Lip, 2010   

Greenflag napisał/a:
"jeden to narodowiec, a drugi to faszysta".

Ale oboje to zjeby

zUe dazy 
Rozkręca sie

Wysłany: Sro 28 Lip, 2010   

Jak już, to obaj. Chyba, że to jakiś manifest nienawiści do instrumentów dętych.

Odpowiedz do tematu