Przesunięty przez: Dezaprobator Czw 23 Kwi, 2009 |
Skinheads |
| Autor |
Wiadomość |
Kanibal
Rozkręca sie :D

|
Wysłany: Sro 24 Cze, 2009
|
|
|
| Lyla napisał/a: | | A no. Jakby chcieli, aby narkotyki zniknęły, to by bardziej srogie kary dawali :P |
Widocznie im to się nie opłaca :P
| Lyla napisał/a: | | mogę zrobić naleśniki jedynie, jak nie spalę patelni :D bo głodna jestem, a nie chce mi się iśc na dół do baru po obiad. taka głupia riposta xD |
Załapię się ? Ja jestem zbyt leniwy by iść do kuchni zrobić coś do jedzenia chociaż jestem kucharzem :P a zresztą kac mnie dopadł :P
| Lyla napisał/a: | no i dyskusję uważam za zakończoną :D żeśmy się dogadali, wymienili opinią i di end ;)
dziękuję za czytanie mych biadoleń i zażaleń :P |
Polecam się na przyszłość ;) |
|
 |
zUe dazy
Rozkręca sie
|
Wysłany: Czw 25 Cze, 2009
|
|
|
| Kanibal napisał/a: | | Po pierwsze Polska z mapy nie zniknie, już nie niemiec czy rusek tego próbowali, jak widać bezskutecznie. |
Zniknąć zniknęła, ale naród został;)
| Kanibal napisał/a: | | Widziałaś gdzieś Cygana który pracował ? (Po za straganami na rynkach) |
Ja kojarzę takie przypadki, ale jest ich tak mało, że są niemal egzotyczne, więc się z tobą ogólnie zgodzę.
Kanibal tak z ciekawości jakie masz stanowisko w kwestii gospodarki i UE?
kurcze naumiej się cytować
poprawiłam/Lyla |
_________________ "Pijmy, pijmy, zapomnijmy, potem kolorowo śnijmy, wkrótce już i nas zabraknie może picie to ostatnie, ale póki jeszcze żyje nikt mnie w życiu nie przepije |
|
|
|
 |
morpheus
Coś już napisał ...

|
|
|
|
| Cygany są wszędzie, u mnie w małej miejscowości co chwile się ich spotyka, ale żaden nie pracuje normalnie. jedynie jakiś handel na targowisku. I jeszcze się bujają jak by w sowim kraju byli...;/ |
_________________ http://www.swistak.pl/a60...-HAND-MADE.html |
|
|
|
 |
Lyla
Rozkręca sie

|
|
|
|
| morpheus To w Soli cyganów macie? xD U nas ni ma, może jakiś by się znalazł, ale raz widziałam na żywe oczy, stał na deptaku i żebrał. Od tamtej pory nigdzie indziej cyganów ni widziałam :P |
_________________ Żyj tak, aby nie żałować niczego (; |
|
|
|
 |
Kanibal

|
|
|
|
Szczerze to za bardzo mnie nie interesuje ani gospodarka ani UE.
Jeżeli chodzi o Unie Europejską. nie zgadzam się za wprowadzeniem euro, mamy swoją walutę którą chciałbym by została.
Ale z tego co widzę jako szary człowieczek :P to dzięki Unii a dokładniej dzięki ich funduszom :
- Nowe naprawdę na wysokim poziomie, boiska szkolne w każdej szkole podstawowej, gimnazjum,liceum ( przynajmniej w Kaliszu i okolicach :P )
- Fundusze na nowe drogi, autostrady.
- itp.
Osobiście nigdy polityką i takimi sprawami nie zajmowałem, bo nie mam przeważnie na to czasu :P |
|
 |
morpheus
Coś już napisał ...

|
|
|
|
 |
Kanibal

|
|
|
|
z podatków ? |
|
 |
Marisha
Konto Fikcyjne

|
|
|
|
| Kanibal napisał/a: | z podatków ? |
w sensie jakies zasilki dla bezrobotnych? czy co? |
|
|
|
 |
Kanibal

|
|
|
|
w sensie jak pisałem już w tym temacie. Cyganom przyznaje się jakieś "zasiłki" w formie odszkodowania ze nie mają swojego kraju.
Wielkość ich zależy od wielkości rodziny ( tak mi się kiedyś obiło o uszy. ) a za to płacimy my przez podatki |
|
 |
morpheus
Coś już napisał ...

|
|
|
|
 |
zUe dazy
Rozkręca sie
|
|
|
|
Kajam się przed Panią moderator za mój sposób cytowania, stary nawyk
Co do cyganerii i ich sposobu zarabiania, to nie chciałbym uogólniać, czy oczerniać, ale osobiście spotkałem się z tym, że po prostu kradną, albo sępią |
_________________ "Pijmy, pijmy, zapomnijmy, potem kolorowo śnijmy, wkrótce już i nas zabraknie może picie to ostatnie, ale póki jeszcze żyje nikt mnie w życiu nie przepije |
|
|
|
 |
Lyla
Rozkręca sie

|
|
|
|
| zUe dazy napisał/a: | Kajam się przed Panią moderator za mój sposób cytowania, stary nawyk |
ależ nic się nie stało, tylko nie bez potrzeby masz opcję "Cytuj" lub "cytowanie selektywne" zaznaczasz tekst i masz :P tak bardziej przejrzyście jest.
| zUe dazy napisał/a: | Co do cyganerii i ich sposobu zarabiania, to nie chciałbym uogólniać, czy oczerniać, ale osobiście spotkałem się z tym, że po prostu kradną, albo sępią |
No u mnie to ni ma cyganów, a jak już spotkasz jakiegoś to raczej na ulicy, który żebra.
Ale dobra, ej bo robi nam się temat o Cyganach. |
|
|
|
 |
Simon
Na pewno offtopuje

|
Wysłany: Pią 26 Cze, 2009
|
|
|
| Kanibal napisał/a: |
- pedofilii
- homoseksualistów ( czy to "pedał" czy "lesba" dla mnie jeden śmieć )
- ćpunów wszelkiej nacji czy to "palaczy trawy" czy innych
- anarchistów ( tak jakoś ich nie trawie )
- romów ( cyganów ) ( a bynajmniej tych Kaliskich )
- niemców ( strasznie drażni mnie ich język/ akcent )
- komunistów ( raz sierpem, raz młotem czerwoną hołotę )
|
Z tego wynika, że nie tolerujesz nawet samego siebie. Skąd tacy ludzie się biorą ?
| Lyla napisał/a: | | A no. Jakby chcieli, aby narkotyki zniknęły, to by bardziej srogie kary dawali :P |
Narkotyki nigdy nie znikną, nigdy. W Tajlandii była kara śmierci a ilość narkomanów nawet się powiększyła, nie mówiąc o większej ilości ludzi zakażonych Hiv, o większej ilości zgonów. Zamykanie np. studenta do więzienia za to, że posiada przy sobie 0,2g suszu roślinnego to rzecz nieludzka, nie mówiąc już o tym, że to pchanie się w sam środek wolności obywatelskich. |
_________________ http://www.rozbrat.org |
| |
|
|
|
 |
Lyla
Rozkręca sie

|
|
|
|
Simon sorry, ale pedofilem on nie jest, homoseksualistą też nie, nie ćpa, nie jest anarchistą, nie jest cyganem ani szwabem, a tym bardziej nie komunistą.
Więc o co Ci chodzi z nietolerowaniem samego siebie?
| Simon napisał/a: | | Skąd tacy ludzie się biorą ? |
Stąd skąd Ty się wziąłeś ciołku.
Przez to zdanie sam okazałeś nietolerancję wobec innej grupy społecznej. I co, skąd się wziąłeś? |
|
|
|
 |
Simon
Na pewno offtopuje

|
|
|
|
| Przestań używać wobec mnie epitetów, ćpa, ćpa etanol, to też narkotyk o wiele groźniejszy od tych nielegalnych. Wykazałem nietolerancję, nie muszę tolerować nienawiści i głupoty. |
_________________ http://www.rozbrat.org |
|
|
|
 |
|
|