|
Autorytaryzm czy demokracja ? |
| Autor |
Wiadomość |
zUe dazy
Rozkręca sie
|
Wysłany: Wto 21 Lip, 2009
|
|
|
| grotesqa napisał/a: | na forum panuje dyktatura z ostrą cenzurą, wydaje mi sie ze powróciły czasy komunizmu. Demokracja na Forum? Tylko z nazwy pasuje.
takie jest moje zdanie. |
Czy ty aby nie przesadzasz? Ostrzeżenia mają tu charakter kosmetyczny i prawie się ich nie rozdaje, bana nie widziałem ani razu. Nic mi nie zrobiono mimo głoszenia swoich "chorych" poglądów, więc gdzie ta komuna?:< |
_________________ "Pijmy, pijmy, zapomnijmy, potem kolorowo śnijmy, wkrótce już i nas zabraknie może picie to ostatnie, ale póki jeszcze żyje nikt mnie w życiu nie przepije |
|
|
|
 |
Dezaprobator
Administrator

|
|
|
|
| Objawem demokracji jest to, że qrotesqa możesz wypowiadać swoją opinię, nawet taką, że jest dyktatura. Każdy może wyrażać swoją opinię ale z zachowaniem pewnych zasad. Tym się rożni demokracja od Anarchii. |
_________________ http://dezaprobator.digart.pl/
http://www.seolider.pl/ |
|
|
|
 |
Simon
Na pewno offtopuje

|
|
|
|
| och, na forum cenzura ? komunizm ? Ja bym rzekł, że "rządy" są bardzo, baaaardzoo liberalne, bliżej tutaj do Anarchii niż do komunizmu czy dyktatury :D |
_________________ http://www.rozbrat.org |
|
|
|
 |
punk_rock
wywalacz postów KRÓLĄTKO LANSU!!!!

|
|
|
|
| prawda jest taka że ty nie chesz demokracji tyko anarchii, a tutaj żeby to miało ręce i nogi muszą być jakieś zasady, jest regulamin to raz a dwa nikt Cię tu nie trzyma, jeśli Ci tak wielce to forum nie odpowiada to możemy się pożegnać... a skoro czujesz się tak bardzo cenzurowana i uciśniona to może to będzie najlepsze wyjśce dla wszystkich |
_________________ Gość cześć!
"Zabrano nam prawie wszystko
Marzenia, wolność i gniew
Pozostał nam tylko honor
I hańba, a hańbę zmywa krew"
 |
|
|
|
 |
harry
ShoutBox no przychódź.

|
Wysłany: Sro 22 Lip, 2009
|
|
|
| :| |
_________________ fak of |
|
|
|
 |
grotesqa
Rozkręca sie

|
|
|
|
| Simon napisał/a: | | och, na forum cenzura ? |
skoro niewygodne posty są usuwane, to jak to chcesz określić? |
_________________ Don't waste time or time will waste you |
|
|
|
 |
Lyla
Rozkręca sie

|
|
|
|
| grotesqa napisał/a: | | skoro niewygodne posty są usuwane, to jak to chcesz określić? |
offtop to niewygodny post? |
_________________ Żyj tak, aby nie żałować niczego (; |
|
|
|
 |
grotesqa
Rozkręca sie

|
|
|
|
| Lyla napisał/a: | | offtop to niewygodny post? |
własnie nie o to mi chodziło.tylko zdarzylo sie ostatnio, ze napisalam na temat i we własciwym miejscu, bez niecenzuralnych wyrażeń, ale zostało to usunięte. |
|
|
|
 |
voo_doo
Stara Gwardia

|
|
|
|
| Ostatnio sporo rzeczy zostało usuniętych, wiesz letnie porządki... bo syf był taki że aż nieprzyjemnie było patrzeć i pisać...a Twój post mógł zostać usunięty przez przypadek. |
_________________ Up the Irons!!! |
|
|
|
 |
harry
ShoutBox no przychódź.

|
|
|
|
| ja nie usuwalem postow tylko cale tematy |
|
|
|
 |
Jumbo
Fuck Yeah!

|
|
|
|
| Dokładnie też tak robiłem. Także nie wiem po te pretensje...? |
_________________ Skoro alkohol to zło to jest tylko w piekle, skoro w piekle jest alkohol to nie może być tam aż tak źle. |
|
|
|
 |
grotesqa
Rozkręca sie

|
|
|
|
| pisząc ''ostatnio'' miałam na myśli ostatnie 24 godz.(po czystkach) do nikogo nie mam pretensji, stwierdzam fakt. |
|
|
|
 |
harry
ShoutBox no przychódź.

|
|
|
|
| ale ja nie wiem o co innego chodzi. heh na boisku bylem ale slyszalem ze sie dymilo :) |
|
|
|
 |
Jumbo
Fuck Yeah!

|
|
|
|
| aha, już wiem. Najprawdopodobniej chodzi o post w temacie "Wioska". Napisałaś coś typu "Nie wiem czy Cie wezmą bo to wioska dla Vip-ów" czy coś w tym stylu, jakbyś nie wiedziała to na początku wszystko nie związane z tematem poleci w kosmos. Teraz i tak już jest zjazd z tematu ale jeszcze wtedy go nie było więc uznałem że to tu nie pasuje i sam osobiście go usunąłem. |
_________________ Skoro alkohol to zło to jest tylko w piekle, skoro w piekle jest alkohol to nie może być tam aż tak źle. |
|
|
|
 |
zUe dazy
Rozkręca sie
|
Wysłany: Czw 23 Lip, 2009
|
|
|
Po zapoznaniu się ze sprawą chciałbym zmienić swoje stanowisko i wygłosić orędzie( które zostanie prawdopodobnie olane, ale co tam:])
Co oznacza bycie moderatorem na ludstock.com? Zauważyłem, że ta funkcja na tym forum wygląda nieco inaczej niż na innych. O ile w większości przypadków osoba moderująca ma pilnować porządku i obiektywnie podchodzić do sprawy, tak tu następuje swego rodzaju bezprawie i samowolka, vide ban Araisera. Wypływa z tego szokujący wniosek, że system ostrzeżeń pełni funkcję jedynie kosmetyczną, a każdy kto prywatnie zawadza moderatorowi wylatuje. Nie sądziłem, że na forum, które odwołuje się do przyjaźni, miłości i tolerancji będzie panował elitaryzm i podział na równych i równiejszych.
Oczywiście rozumiem, że to wasze forum, wy zainwestowaliście czas i pieniądze aby powstało, ale po co? Skoro polega to tylko na towarzystwie wzajemnej adoracji wybranych osób, to lepszym i tańszym rozwiązaniem byłaby konferencja na gadu gadu.
Kolejna sprawa związana z waszą wioską, skoro jesteście zamkniętą ekipą i nie chcecie obcych, to nie musicie chyba trąbić o tym na forum, no chyba, że jest stworzone tylko i wyłącznie dla waszej kliki. Zbanowanie Goblera za to, że wkleił to co myśli punk rock, która nota bene wyraziła zgodę na publikację tej rozmowy, jest brakiem jaj i tyle. Powiedzieli byście wprost jak wygląda sytuacja, a nie gadki szmatki na boku.
Zbanowanie Goblera i Araisera było dziecinadą na najwyższym poziomie. Powinszować |
_________________ "Pijmy, pijmy, zapomnijmy, potem kolorowo śnijmy, wkrótce już i nas zabraknie może picie to ostatnie, ale póki jeszcze żyje nikt mnie w życiu nie przepije |
|
|
|
 |
|
|