|
[3 Dzień] Tomasz Budzyński |
| Autor |
Wiadomość |
Dezaprobator
Administrator

|
|
|
|
 |
Aras666
Na pewno offtopuje Always look on the bright side of life! :)

|
Wysłany: Wto 24 Lut, 2009
|
|
|
| niezbyt lubię taka muzykę :) ... no ale niech sobie gra :D mi to nie przeszkadza :P |
_________________ Have a nice day!
 |
|
|
|
 |
Asiek006
Rozkręca sie

|
Wysłany: Wto 24 Lut, 2009
|
|
|
| Aras666 napisał/a: | | niezbyt lubię taka muzykę :) ... no ale niech sobie gra :D mi to nie przeszkadza :P |
mam podobne zdanie na ten temat . |
|
|
|
 |
harry
ShoutBox no przychódź.

|
Wysłany: Sro 25 Lut, 2009
|
|
|
| pewnie niech gra. sa ludzie co to lubia i tez przyjada na woodstock. jak milo ze jestesmy tolerancyjni a nie tak jak fani vadera rok temu podczas koncertu andhura pal czy jak to sie tam zwalo :P |
_________________ fak of |
|
|
|
 |
szczepek
Rozkręca sie aka Deithwen
|
|
|
|
Ale jako kto? On gra/grał w trzech zespołach.
PS. Fanów Vadera, o których mówisz, nie bylo za dużo. Kilka jednostek, więc nie uogólniajmy :) Jurek ich skrytykował, Vader też i jest cacy. |
|
|
|
 |
harry
ShoutBox no przychódź.

|
|
|
|
| budzynski ? no gral no i co ? |
|
|
|
 |
voo_doo
Stara Gwardia

|
|
|
|
| ale to solowy projekt jego? |
_________________ Up the Irons!!! |
|
|
|
 |
Dahomej
Moderator vel.Grześ

|
|
|
|
no raczej ; ) grał juz z armia, tymoteuszem,czas na solo |
_________________ Idzie Jasiu przez las, patrzy, a tu podkowa. Podnosi, obraca, a tam koń.
 |
|
|
|
 |
harry
ShoutBox no przychódź.

|
|
|
|
| noo solowy. |
|
|
|
 |
niez
Moderator mama punk_rock

|
|
|
|
siekiera siekiera!! moze cos zagra,ale rozpierdol by byl a nawet jak nie,to pojde na bis,bo bedzie najciekawiej |
*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny |
|
|
|
 |
Dezaprobator
Administrator

|
Wysłany: Czw 26 Lut, 2009
|
|
|
Ot tak pod temat :)
"Przedstawiamy Wam postać nietuzinkową i zaangażowaną w wiele projektów. Muzyk, malarz, poeta, jednym słowem - Tomek Budzyński ze swoim solowym projektem. Jeśli niektórzy z Was nie wiedzą jeszcze, czego się spodziewać, niechaj posłuchają drugiej solowej płyty Tomka – »Luna«. Właśnie na repertuarze z tego wydawnictwa w dużej mierze oparty będzie ów koncert. Już teraz możemy Was zapewnić, że jest na co czekać. Szykuje się bowiem niesamowita, poetycko-muzyczna podróż" - czytam na stronie organizatora Przystanku Woodstock.
Występ Tomka Budzyńskiego nie będzie jego pierwszą wizytą na Przystanku Woodstock, bo pojawiał się on już wcześniej na scenie festiwalowej z formacjami, w których występuje - 2TM 2,3, jak i z Armią, co zostało udokumentowane płytami DVD i CD.
REKLAMA
Organizatorzy nie chcą zapeszać, ale dodają, że jest szansa aby na XV Przystanek Woodstock pojawiło się jeszcze jedno wcielenie Tomka Budzyńskiego – niekoniecznie związane z muzyką. Szczegółów można spodziewać się niedługo.
Jubileuszowy Przystanek Woodstock odbędzie się w Kostrzynie nad Odrą w dniach 31 lipca - 2 sierpnia. Dotychczas organizatorzy imprezy w Kostrzynie zdradzili, że na festiwalu pojawią się także fińscy folk metalowcy Korpiklaani, Final Virus, Blenders oraz Akurat.
http://muzyka.onet.pl/0,1923866,newsy.html |
_________________ http://dezaprobator.digart.pl/
http://www.seolider.pl/ |
|
|
|
 |
Gela02
Coś już napisał

|
Wysłany: Pią 27 Lut, 2009
|
|
|
| Nie podoba mi się przesłuchałam parę piosenek ale to nie dla mnie... |
|
|
|
 |
Rysy
Forumowy prawiczek

|
Wysłany: Nie 01 Mar, 2009
|
|
|
| do mnie także on nie przemawia.. |
_________________ '..a nam nad głowami rosną chmury, kłęby , dymy ,grzyby , obłoki..' |
|
|
|
 |
Dahomej
Moderator vel.Grześ

|
Wysłany: Sro 04 Mar, 2009
|
|
|
Tak słucham tej nowej płyty Budzego.... jest jakaś melancholijna...zmusza do rozmyślań nad sferą tekstową. No i ogólnie jakoś tak skłania do refleksji wszelakich...co do mnie średnio przemawia. Nie w ten sposób odbieram muzykę. Budzyński solo ma utwory bez pióra, bez polotu... smętne takie...ciężko będzie wysłuchać tego koncertu w całości... |
_________________ Idzie Jasiu przez las, patrzy, a tu podkowa. Podnosi, obraca, a tam koń.
 |
|
|
|
 |
Brat_Wieciekogo
Gość
|
Wysłany: Czw 26 Mar, 2009
|
|
|
Nie przepadam za jego projektami Armia, 2TM23 (czy jakoś tak), ale jeżeli zagra starą Siekierę, to będę pod sceną i będę darł ryja w niebogłosy. To był konkretny zespół, choć nawet oficjalnej płyty nie wydali. Nowa Siekiera wydała płytę, zresztą już bez Budzego na majku, ale to shit dla mnie, jakiś new wave czy coś. Niby najlepszy tekst nowej Siekiery jest w "Ludziach Wschodu" (często coverowany), ale to przecież remasterowany kawałek starej Siekiery o takim samym tytule jak nazwa zespołu.
In conclusion, jak zagra Idzie Wojna, Fala, Rana Kłuta, Nadchodzi Zwykłe Świństwo, Między nami dobrze jest, czy coś z tego pokroju, to będzie cudownie, przynajmniej dla mnie :) |
|
|
|
 |
|
|