|
powroty? |
| Autor |
Wiadomość |
miaumiaumiau
Gość
|
Wysłany: Czw 06 Sie, 2009
|
|
|
a mi dobrze się jechało. do pociągu wsiadłam po 13, w domu byłam o 23:30. połączenie beznadziejne, bo 4 przesiadki, ale tylko 18 zł ;p
i zawsze znajdowałam miejsce siedzące. fakt faktem, że w sumie mało ludzi na północ... |
|
|
|
 |
Kris23
Forumowy prawiczek
|
Wysłany: Sob 08 Sie, 2009
|
|
|
| Ja Jestem ze śląska Ale Generalnie prosto z Wood.. Jechałem Do Siostry do Choszczna Jednym Pociągiem do Krzyża tam czekałem 2 godzinki na Pociąg na Miejsce ale było fajnie znalazło się kilka osób pośpiewaliśmy i browarek też był:) a co do Podróży na Kostrzyn to Już inna sprawa było poprostu świetnie ahh te pociągi specjalne on był rzeczywiście specjalny:] |
_________________ Małe Sprawy zyskują moc |
|
|
|
 |
maRas
Coś już napisał

|
Wysłany: Nie 09 Sie, 2009
|
|
|
| A ja wracałem pociągiem w stronę Olsztyna i było całkiem całkiem. Wszyscy zamulali tyko mój rudy kolega miał jeszcze pół litra wódki i się po raz kolejny nachlał ^^ Już w Krzyżu zwolniło się miejsce, bo wysiadały 4 osoby (pozdro dla dwóch koleżanek które siedziały obok mnie ;] ) i miałem miejsce siedzące :D |
_________________ "Inni zawsze wiedzą co, jak, dlaczego, gdzie i kto? komu wziąć, a komu dać, a ja nigdy, kurwa mać" |
|
|
|
 |
Joker
Forumowy prawiczek Entschuldigung, hast du eine zigaretten?

|
Wysłany: Nie 09 Sie, 2009
|
|
|
| Ja wracałem o 5:10 w poniedziałek pociągiem na Wrocław, na szczęście siedziałem. Jednak jak zawsze powroty są najgorsze, smród, zmuła, wszystko boli i na dodatek wszyscy przemoczeni po deszczu. |
|
|
|
 |
maniek
Rozkręca sie
|
|
|
|
 |
Dezaprobator
Administrator

|
|
|
|
 |
bladeloki
Forumowy prawiczek
|
Wysłany: Pon 10 Sie, 2009
|
|
|
| Dezaprobator napisał/a: | | maniek napisał/a: | | 2:30 do katowic w poniedziałek |
No to wracaliśmy tym samym. |
też tym samym ;] pozdrowienia dla Pani SOK-istki ;P |
|
|
|
 |
Vivika18
Forumowy prawiczek
|
Wysłany: Sro 12 Sie, 2009
|
|
|
| te pociagi przeworzą jak bydło, niech to zmienia za rok:O |
|
|
|
 |
kaziolek
Forumowy prawiczek

|
|
|
|
| bladeloki napisał/a: | | Dezaprobator napisał/a: | | maniek napisał/a: | | 2:30 do katowic w poniedziałek |
No to wracaliśmy tym samym. |
też tym samym ;] pozdrowienia dla Pani SOK-istki ;P |
my tez tym samym wracalismy ..tylko dzięki mojemu mężowi mieliśmy miejsca siedzące |
|
|
|
 |
grzechu007
Coś już napisał

|
|
|
|
| 0200 do czwy, poniedziałek, siedzieliśmy :) |
|
|
|
 |
Boczek
Forumowy prawiczek Jesteś z Nowego Sącza ? NIe!? to pijesz wino !
|
Wysłany: Czw 13 Sie, 2009
|
|
|
| Dzik napisał/a: | Nie wiem czy ktoś weźmie sobie do serca mój apel, ale proszę żeby się tak stało.
Niech pociągi do Lublina nie zatrzymują się w Warszawie. Zawsze w lubelskim najwięcej jest warszawiaków, którzy nie chcą poczekać na swój pociąg i pchają się do naszego.
W tym roku pociąg powrotny był taki zajebany że ludzie stali między przedziałami jak sardynki i przez całą drogę do warszawy nie mogli się ruszyć.
Lublin ma chyba najdłuższą drogę i to po prostu skandal że przez 7 godzin musimy się męczyć z takim tłumem warszawiaków którzy mogą sobie poczekać na swój pociąg. |
Niestety to nowy sącz ma najdalej ... |
|
|
|
 |
Sour_
Forumowy prawiczek

|
Wysłany: Czw 13 Sie, 2009
|
|
|
ja wracałam do Katowic w poniedzialek o 14.30 ;) mimo dzikich tłumów na peronie, pociąg był puściutki ;D pół drogi leżałam na dwuosobowym siedzeniu i odsypiałam ; P
korzystając z okazji, pozdrawiam pana, który ogrzewał mi stopy :D:D:D |
|
 |
milan
Rozkręca sie freak4life

|
Wysłany: Pią 14 Sie, 2009
|
|
|
Tia,melduje się Wrocław 4.30.Smród,brud i wszyscy przemoczeni do bielizny.Przynajmniej człowiek ma świadomość co przeżył,co trwa i co się kończy.
P.s.Uwaga torba leci z góry!Na szczęście na mój własny łeb.
P.s.2.Przepraszam niewiastę na którą sennie opadałem. |
_________________ A.I.Y.C. |
|
|
|
 |
Kredka
Rozkręca sie Die in Hell!

|
Wysłany: Sob 15 Sie, 2009
|
|
|
| Ja w poniedziałek 2:30 do Katowic. Nienawidzę tego jak ludzie się po prostu wpie#dalaja do tego pociągu nie patrząc na innych. |
_________________ Można żyć bez Kredki, ale smutno :D. |
|
|
|
 |
zlamas
Rozkręca sie
|
Wysłany: Sob 22 Sie, 2009
|
|
|