Mało widziałem takich ludzi
szpilki na woodstock chyba byłyby kurewsko niewygodne.
a dresy....oni zwykle wyróżniają się tym, że są silni mając przewagę 50:1, nie 1:20000 na swoją niekorzyść Więc tak naprawdę o co chodzi ? ani woodstock nie jest hermetyczną imprezą typowo-rockową, ani nie przyciąga ludzi o podobnych poglądach...no nic z tych rzeczy, więc o co chodzi
Czegoś tu nie rozumiem wiec na czym polega wg Ciebie woodstosck ?
[ Dodano: Pon 08 Lut, 2010 ]
Aras666 napisał/a:
na Woodstock przyjeżdża wielu moich znajomych co słuchają techna i nie widziałem by się kogoś czepiali i ktoś czepiał się ich... nawet bawili się na koncertach i paćkali się w błocie. Jeżdżą tam bo uważają Woodstock za najlepszą na której robisz co chcesz :P
i jeżeli mam mówić kogo nie ma być, to przychlastów co nie potrafią się zachować... i nie oszukujmy się, są tacy wśród metali, dresów, punków itp.
czyli wg mnie Twoi znajomi na przystanku woodstock widzą polska holandie
Macie problemy :) Trzeba umieć to zamienić w żart, że drechy przychodzą na woodstock. Tak jak ci co obok nas puszczali disco, nikt im chyba nie zwracał uwagi. Dresy są u siebie to przychodzą bo co mają w domach robić. Każdy człowiek szuka jakieś przygody, a może kiedyś taki dres zmieni styl muzyki. Woodstock dla wszystkich- Sanrajsy dla wszystkich. Muzyka dużo dzieli ludzi od ludzi. Tego się nie zrozumie. Oni nas nie rozumieją, a my ich. Chyba ta kłótnia dojdzie do niczego :) Zawsze są podzielone zdania. Ale w końcu od tego jest forum.
Tak jak napisał Kotula. TO NASZA IMPREZA. a nasza Simonie oznacza ludzi, ktorzy maja inne pasje niz siłka, tandetna "muzyka" i napierdalanie ludzi za to ze maja irokezy, dredy czy długie włosy.
To w takim razie mam wielu znajomych słuchających techna co należą do "nas" a zresztą jak co, Twoją pasją są ćwiczenia fizyczne, to już nie możesz jeździć na woodstock ?
tutaj trochę psychodelicznego ambientu, moim zdaniem muzyka powala na kolana no ale jak ktoś jest zamknięty na jeden styl muzyczny to tego nie dostrzeże...
Twoją pasją są ćwiczenia fizyczne, to już nie możesz jeździć na woodstock ?
Dżizas Szymek no. mysle steoretypami i szufladkuje ludzi przeciez. tak trudno to dostrzec.
dla mnie technomuł-dresik zawsze bedzie człowiekiem ograniczonym umysłowo ktory nie wychodzi poza swoja siłownie a jak juz wychodzi to po to zeby komus napierdolic lub wyrwac głupią cipe na tekst w stylu "mam 50 cm w bicepsie" lub " chcesz sie przejechac BMW"
ja powiem tyle ze woodstock z roku na rok jest coraz bardziej do dupy, zwłaszcza za sprawą idiotów którzy przyjeżdżają na ten festiwal, ludzie którzy nie czuja tego klimatu, a przyjezdzaja tylko po to aby "zalczyc" woodstock i miec foty na nk dla lansu. A co do samej organizacji festiwalu, To Jurek mógłby juz sobie dac z tym spokój i odejsc z twarzą, a nie robic z czegos co dawalo ludziom tyle radosci, komercyjne gówno... Tyle
P.S. Nie znaczy ze nie zawitam w tym roku na wooda:D
ja powiem tyle ze woodstock z roku na rok jest coraz bardziej do dupy, zwłaszcza za sprawą idiotów którzy przyjeżdżają na ten festiwal, ludzie którzy nie czuja tego klimatu, a przyjezdzaja tylko po to aby "zalczyc" woodstock i miec foty na nk dla lansu. A co do samej organizacji festiwalu, To Jurek mógłby juz sobie dac z tym spokój i odejsc z twarzą, a nie robic z czegos co dawalo ludziom tyle radosci, komercyjne gówno... Tyle
P.S. Nie znaczy ze nie zawitam w tym roku na wooda:D
człowieku nie wiem co bierzesz ale nie rób tego więcej bo to Ci szkodzi , jak Owsiak ma zrezygnować z woodsa , woodstock dla Jurka jest czymś co kocha z takich rzeczy nie rezygnuje sie
Wow - widzę, że temat długo ciągnął. Ciekawe jakie będą opinie po tegorocznej imprezie
_________________ Język uczestników imprez masowych w warunkach festiwalowych i poza nimi, na przykładzie Przystanku Woodstock. - moja obroniona praca :D
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum