Przesunięty przez: kijana Pią 25 Cze, 2010 |
Co byście zrobili gdyby...:D |
| Autor |
Wiadomość |
grzechu007 [Twój profil został usunięty!]
|
Wysłany: Nie 27 Cze, 2010
|
|
|
Ja mam za sobą ciemną moc Jasnej Góry :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Do tego mam na szyi najnowszy medalik z matką boską poświęcony przez ojca dyrektora który dodaje + 100 do siły i +35 do elokwencji |
|
|
|
 |
Niez
Junior Admin

Wiek: 22 Dołączyła: 14 Sie 2008 Posty: 1092 Skąd: ciągle w drodze
|
Wysłany: Nie 27 Cze, 2010 Re: Co byście zrobili gdyby...:D
|
|
|
| Cytat: |
Ps. nie żebym nie lubiła tego człowieka..zicka...ale na chuja tacy ludzie pchają się na porządną impreze:D
|
|
|
|
 |
CycuS32
Coś już napisał status kłamie!!! jestem -Forumowy prawiczek -

Wiek: 45 Dołączył: 20 Cze 2010 Posty: 91 Skąd: Ok. Rabki-Zdrój ;]
|
|
|
|
| grzechu007 napisał/a: | Ja mam za sobą ciemną moc Jasnej Góry :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Do tego mam na szyi najnowszy medalik z matką boską poświęcony przez ojca dyrektora który dodaje + 100 do siły i +35 do elokwencji |
toż to szykuje się awansik na kolejny levelik :lol: |
_________________ witaj punk_rock
po co chodzić skoro można latać! |
|
|
|
 |
Zick
Forumowy prawiczek
|
|
|
|
Przybył z otchłani mroku...miejsca którego nie ima się czas, w którym ból i cierpienie są codziennością...a dobroć nie ma tam racji bytu...przybył by zniszczyć świat.
Były to czasy początku cywilizacji, czasy zabobonów i wiary w bożków.
W których ludzie żyli w strachu i nędzy... zapragnął czegoś więcej
Postanowił stać się jednym z bogów.
Tak więc udał się na spoczynek, by obudzić się w czasach godnych jego panowania.
Jednak ludzie o nim nie zapomnieli...jedni zwali go Loki inni Ares, jeszcze inni Menthu czy Lucyfer .
Legendy głoszą że zostawił on złoty kielich z wyrytym na nim wężem...mówi się, że ten kto posiądzie jego kielich stanie się łącznikiem z tym światem i otrzyma moce nie znane dotąd ludzkości.
Jam stałem się jednym z mistrzów, a także powiernikiem woli Antona Szandora i przejąłem jego brzemię zwane kielichem lucyfera.
Co daje mi mi awans na następną specjalizacje i 100 do okultyzmu czy magii...jak tam wolisz.
Ps.Uważam, iż forum jest miejscem do wyrażania swoich opini na dany temat.
Każdy człowiek ma w swoim życiu określone światopoglądy i miejscami ironiczne podejście do sprawy wiąże się z nadmiernymi odczuciami co niektórych osób tak więc....
Jeżeli moje wypowiedzi mogły urazić czyjeś odczucia z góry przepraszam |
|
|
|
 |
punk_rock
wywalacz postów KRÓLĄTKO LANSU!!!!

Wiek: 19 Dołączyła: 05 Sie 2008 Posty: 543 Skąd: Glajwitz city xD
|
|
|
|
Bardziej zastanawia mnie to, że z jednej strony czujesz się lepszy od jakiejś grupy osób, bo jesteś uznawany za tzw. "brudasa" i Twoim zdaniem ludzie z tej grupy są w ogólnym tego słowa znaczeniu lepsi (przynajmniej mniej więcej tak to odebrałam) równocześnie nie lubisz jak ktoś Ci obrabia dupę lub traktuje inaczej bo masz długie włosy, a przecież to nie wygląd, rodzaj słuchanej muzyki czy przynależność do jakiejkolwiek grupy decyduje co masz w głowie... więc wybacz ale moim zdaniem się miotasz w swoich przekonaniach :roll:
oczekujesz od innych czegoś czego sam nie robisz, a to nie jest dobre wyjście
i jeśli jeszcze się nie przekonałeś to wierz mi, że wśród długowłosych synków znajdą się idioci tak nawet wśród technomułów znajdą się osoby ogarnięte.
ehhh |
_________________ Gość cześć!
"Paradoksy bytu tu."
Hej hej heloł. |
|
|
|
 |
Sister Midnight
Zakurwim dęsa ? [youtube]link[/youtube] !!

Wiek: 23 Dołączyła: 10 Lut 2009 Posty: 2341 Skąd: zewsząd

|
|
|
|
| Woodstock to impreza dla wolontariuszy, a nie dla jak to zosta lo wyżej określone - "brudasów", więc nie rozumiem o co chodzi? Tobie nikt nie broni jechać na sanrajca czy gdzie tam i jak to się nazywa. siejesz niepotrzebny ferment kolego Zicku;] |
_________________ – Co my, do cholery, robimy? Kompletnie nas popierdoliło!
– Wiem.. ALE I TAK JESTEŚMY ZAJEBISTE! |
|
|
|
 |
lukasmars
Forumowy prawiczek
|
Wysłany: Pon 25 Lip, 2011
|
|
|
| grzechu007, O ile mi się wydaje to takie medaliki mają -73 do inteligencji, -119 do racjonalnego myślenia i narzucają status berserk w zetknięciu z żywiołem Holy. |
|
|
|
 |
Myszonka
Rozkręca sie

|
Wysłany: Pon 25 Lip, 2011
|
|
|
niech jedzie, niech zobaczy... nie spodoba mu się, to poszuka noclegu w mieście, poczeka na dziewczynę i wyjadą razem po festiwalu.
Siostrze gratuluję wrażliwości. Nienawidzę, mimo tolerancji, ludzi, którzy bawią się innymi. |
_________________ 'Co tydzień w poświęconej wodzie moczysz palce
Którymi oczy byś wydłubał za pięć złotych na klatce'
O.S.T.R.
http://www.lastfm.pl/user/Kookoorydza |
|
|
|
 |
|
|