|
Zwierzęta na polu |
| Autor |
Wiadomość |
niez
Moderator mama punk_rock

|
Wysłany: Sob 07 Lut, 2009 Zwierzęta na polu
|
|
|
co o tym sadzicie?kazdego roku jest sporo psow,raczej duzych,widzialam tez fretke.zastanawiam sie czy nie wziac mojego hałhała,bo nie wiem czy bedzie mozliwosc,zeby ktos sie nim zaopiekowal w domu..chcielibyscie takiego woodstockowicza w wiosce????  |
*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny |
|
|
|
 |
staber_dg
pan z kredkami (ruskie 21 kolorów)

|
Wysłany: Sob 07 Lut, 2009
|
|
|
| no baaaa :D tylko czy bedziesz miala do niego tam cierpliwosc? To sa jednak specyficzne warunki... no i czy nie bedzie sie bal takiego zamieszania? |
krzyknąć "aha - mam cie!" ale nigdy tego nie robię...
Jestem chyba nienormalny...
Pan_śFir |
|
|
|
 |
Eclaircie
Rozkręca sie Trochę słodyczy,ale z pieprzem proszę!

|
Wysłany: Sob 07 Lut, 2009
|
|
|
| oooo,mój piesek na Woodstocku nie wytrzymałby nawet pół minuty.Przed każdym sylwestrem faszeruje go relanium xD |
|
|
|
 |
KACZMAR
Lubi pieprzyć Ten obcy

|
Wysłany: Nie 08 Lut, 2009
|
|
|
| Z całym uwielbieniem dla zwierząt musze powiedzieć, ze jednak jestem przeciwny zabierania piesków na PW. A pozatym to chyba nawet w regulaminie woodstockowego pola jest zapis, że nie mozna trzymac piesków na polu namiotowym. |
|
 |
niez
Moderator mama punk_rock

|
|
|
|
ee cierpliwosc to ma pies do mnie..to najspokojniejsze stworzenie na ziemi,moze oprocz warzyw gdybym miala jakiekolwiek watpliowsci co do meczarni na pw na pewno bym go nie zabrala,do tego nie zalatwia sie byle gdzie..ogolnie prawie jak robot,nawet bawi sie na zawolanie
kaczmar??hyy?wiec dlaczego jestes przeciw? i dlaczego Jurek do tego namawia w kreciole |
*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny |
|
|
|
 |
Lola
Rozkręca sie Amen.
|
|
|
|
Moim skromnym zdaniem takich zwierzaków nie powinno się zabierać na takie imprezy. Piesek na woodstocku to duża odpowiedzialność. A co jeśli się zgubi? Co jeśli ktoś mu coś zrobi (różne przypadki się trafiają >.>)? Co jeśli on zrobi komuś? Gdzie będzie srał? Jeśli chodzi o mnie, nie chciałabym wdepnąć w psią kupę W dodatku na polu w sierpniu jest potwornie gorąco, pies się zamęczy. Do tego hałas, głośna muzyka, tłum ludzi. Szkoda męczyć psiaka :'( |
|
|
|
 |
niez
Moderator mama punk_rock

|
|
|
|
znam mojego psa i wiem,ze nie sa mu strasze takie rzeczy,dziwne to jest ale jedyne czego sie boi,to kiedy ktokolwiek powie "kurwa".w kupe mojego psa jesli ktos wdepnie to w lesie,jest troche jak kot nie zalatwia sie w miejscu,w ktorym przebywa,nawet trzeba odejsc na łąki albo sasiednie osiedle,bo na naszym ani rusz z kupa ;p jezeli byloby inaczej nie ryzykowalabym,poza tym nie jest to moje widzimisie,jak bede miala z kim to zostanie w domu kiedys z braku mozliwosci zostawienia kota w domu,zabralismy go na podroz na majowke stopem i bylo spoko-o prosze jaki trip-kot,wsrod pagorkow i ruin niestety na szelkach ;) |
|
|
|
 |
wiewiórka oi
Forumowy prawiczek JABOL PUNK

|
|
|
|
taaa mój szczur by się tam nadawał bo chłopak zna klimat :D nazywa się Menel i chleje piwo i wino :D zresztą moja szczurzyca też pod klimat ale tylko imieniem - Nalewka a tak to jest abstynentką :D
No ale tak szczerze mówiąc to nie wzięłabym żadnego zwierzaka na wood bo po pierwsze jak to ktoś już pisał duża odpowiedzialność, po drugie jak będzie gorąco to będzie się źle czuł no i to że zwierzaki słyszą o ileś razy lepiej od ludzi więc nie wyobrażam sobie podejść blisko sceny np z psem. |
|
|
|
 |
punk_rock
wywalacz postów KRÓLĄTKO LANSU!!!!

|
Wysłany: Pon 09 Lut, 2009
|
|
|
| No mi by pies nie przeszkadzał, ale mimo wszystko bała bym się, że może czuć się za bardzo zdezorientowany w tym zamieszaniu, a nawaleni ludzie lubią burzyć do zwierząt mimo wszystko. Poza tym dochodzi jeszcze kwestia dojazdu... 10 h w pociągu i to prawdopodobnie w tłoku? |
_________________ Gość cześć!
"Zabrano nam prawie wszystko
Marzenia, wolność i gniew
Pozostał nam tylko honor
I hańba, a hańbę zmywa krew"
 |
|
|
|
 |
KACZMAR
Lubi pieprzyć Ten obcy

|
|
|
|
| niez napisał/a: | | znam mojego psa i wiem,ze nie sa mu strasze takie rzeczy,dziwne to jest ale jedyne czego sie boi,to kiedy ktokolwiek powie "kurwa". |
to Twój pies bardzo się Ciebie musi bać i non stop zestrachany chodzi
A dlaczego why?? Ponieważ tak jak juz pisali wcześniej warunki PW i tego typu festiwali nie są sprzyjające dla zwierzat, pozatym na woodstock przyjeżdzają rózni ludzie, którzy nie zawsze są odpowiedzialni. A pies jak to pies, nigdy do końca zufać nie można, tymbardziej bezpańskiemu. |
|
 |
niez
Moderator mama punk_rock

|
|
|
|
| KACZMAR napisał/a: | | zufać nie można, tymbardziej bezpańskiemu. | uf uf psu i zostawiam mu pod opieka kota i nie jest bezpanski Kaczmar jak ci nakopia do zyci no ale musze sie z wami zgodzic,nie biore jednak psa ze soba zostawie go samego na ten tydzien w domu |
| |
|
|
|
 |
KACZMAR
Lubi pieprzyć Ten obcy

|
Wysłany: Sro 11 Lut, 2009
|
|
|
| niez napisał/a: | Kaczmar jak ci nakopia do zyci |
W życiu ci się nie uda |
|
 |
Xerox
Rozkręca sie

|
|
|
|
| Ja osobiście jestem za tym, żebyście swoje stworki zostawiali w domach... |
_________________ As-Salam alejkum ! |
|
|
|
 |
Sister Midnight
Typowy spamer [youtube]link[/youtube] !!

|
|
|
|
| ja bym swojego psiaka (jakbym miała) za żadne pieniądze nie zabrała na taką imprezę.. szkoda zwierzaka.. przecież zawsze się znajdzie ktoś, kto przez te kilka dni zaopiekuje się naszym pupilkiem, a jak nie, to chociażby można takiego piesa zostawić w hotelu dla zwierząt i na pewno będzie to dla niego większy komfort niż pod namiotem w 30-stopniowym upale, w hałasie i przy takiej ilości ludzi.. |
_________________ – Co my, do cholery, robimy? Kompletnie nas popierdoliło!
– Wiem.. ALE I TAK JESTEŚMY ZAJEBISTE! |
|
|
|
 |
Aras666
Na pewno offtopuje Always look on the bright side of life! :)

|
Wysłany: Nie 15 Lut, 2009
|
|
|
| Lola napisał/a: | Gdzie będzie srał? Jeśli chodzi o mnie, nie chciałabym wdepnąć w psią kupę :'( |
na woodstocku jest bardziej prawdopodobne ze wdepniesz w ludzka kupę niż jakąś zwierzęcą :P |
|
|
|
 |
|
|