XVII PRZYSTANEK WOODSTOCK JUŻ ZA
 Szukaj |  Radio Woodstock |  Przystanek Woodstock na Yoitube |  Użytkownicy | Rejestracja |  Zaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Zwierzęta na polu
Autor Wiadomość
tutus
Gość
Wysłany: Pon 23 Lut, 2009   

Aras666 napisał/a:
Lola napisał/a:
Gdzie będzie srał? Jeśli chodzi o mnie, nie chciałabym wdepnąć w psią kupę ;-) :'(

na woodstocku jest bardziej prawdopodobne ze wdepniesz w ludzka kupę niż jakąś zwierzęcą :P

taa wdepnięcie w ludzką jest (podobno;p) dużo gorsze^^
a fajne psiaki na polu rzadko komu przeszkadzają

niez 
Moderator
mama punk_rock

Wysłany: Pon 23 Lut, 2009   

no.. wreszcie ktos cos sensownego powiedzial ;-)

*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny

Gonia 
Stara Gwardia

Wysłany: Czw 26 Lut, 2009   

Mnie pies absolutnie by nie przeszkadzał. Znając mnie, to pewnie bym go tam zmolestowała :mrgreen: Ale obawiam się, że to my (jako cały woodstock) bardzo przeszkadzalibyśmy jemu - jak to już było wcześniej pisane. Poza tym - trzymałabyś go Niez luzem? Czy na smyczy? A co w momencie, w któym cała wioska gdzieś by się rozeszła? Przecież nie zostałby sam, a ciągać go ze sobą pod scene, czy do wioski piwnej, to jak skazywać na katorgę. Ja zwierzaki kocham, ale właśnie dlatego nie zdecydowałabym się raczej na zabieranie ich w tego typu miejsca :->

harry 
ShoutBox
no przychódź.

moja babcia zawsze mowila ze te ludzie co tam są to nie sa ludzie tylko zwierzeta. ze to dzicz jest i diabelstwo. hehe i mowila tez ze rydzyk nie ma majbacha bo w radiu mowili. i zgadnijcie jaka czapke nosi na glowie ? :D heh ale ogolnie to jest wporzo. tylko kiedys odmawiala rozaniec zeby mnie panienka zostawila. w sumie sie jej udalo. nooo czyli piesek powinien sie czuc jak w domu w tak doborowym towarzystwie. :)

voo_doo 
Stara Gwardia

no ja też ją lubię ;P i jeszcze coś wspominała o piekle jak pierwszy raz do kostrzyna jechaliśmy ;P w sumie dużo sie nie pomyliła bo Brat Szatana regularnie tam bywa :D

Aras666 
Na pewno offtopuje
Always look on the bright side of life! :)

Wysłany: Sro 04 Mar, 2009   

tutus napisał/a:
Aras666 napisał/a:
Lola napisał/a:
Gdzie będzie srał? Jeśli chodzi o mnie, nie chciałabym wdepnąć w psią kupę ;-) :'(

na woodstocku jest bardziej prawdopodobne ze wdepniesz w ludzka kupę niż jakąś zwierzęcą :P

taa wdepnięcie w ludzką jest (podobno;p) dużo gorsze^^
a fajne psiaki na polu rzadko komu przeszkadzają

Wiesz... jak wdepniesz glanem to nic strasznego :) ja chodziłem na boso przez dwa dni, więc nie pytaj :(

harry 
ShoutBox
no przychódź.

ja tez chodzilem na boso tyle ze nie wdepnalem w gowno a w galąź i dziure sobie zrobilem. w tym przypadku to chyba wolalbym w gowno. umyloby sie i spokój.

miminka
Gość

Moim zdaniem spokojnie można zabrać psa, na woodstoku jest o wiele spokojniej niż na wystawie czy psich zawodach ;) jednak pies musi być na tyle ułożony żeby nie zawadzał innym. Moje suki z pewnością by się tam wyśmienicie czuły jednak gdybym je zabrała to co bym z nimi zrobiła jak bym chciała na koncert pójść?? Niby spokojnie by zostały w namiocie w klatce ale bym się bała że ktoś zechce akurat mój namiot okraść bądź ukraść (jak to ostatnio było) i sucz by mi się zestresowała a nie daj Boże geniusz by je wypuścił. Jedyna opcja wyjazd busem by psa spokojnie można było w nim zostawić ;)

Jebanana^^, 
Lubi pieprzyć
No Pasaran

Wysłany: Czw 05 Mar, 2009   

Jak dla mnie zabranie jakiegokolwiek zwierzaka na pole gdzie łazi tak dużo ludzi i panuje taki hałas jest męczeniem go. Poza tym nam jak jest ciepło ściągniemy koszulki a ten biedny psiak co zrobi z futrem? Przegrzeje sie i tylko mu to zaszkodzić.

A przecież istnieją hotele dla psów, znajomi, rodzeństwo, rodzice itp.. myśle że bez problemu znalazłby sie ktoś, kto sie nim dobrze zaopiekuje. ;)

tutus
Gość
Wysłany: Nie 08 Mar, 2009   

Aras666 napisał/a:

Wiesz... jak wdepniesz glanem to nic strasznego :) ja chodziłem na boso przez dwa dni, więc nie pytaj :(

chodzi o uczucie w momencie zagłębiania swojej stopy w ludzkiej kupie:p kumpela w takiej sytuacji wychodząc z lasu dostała od jakiegoś punka propozycje zlizania ów problemu z glana za 5 dych...^^

Marisha 
Konto Fikcyjne

Wysłany: Pon 09 Mar, 2009   

Zwierze na woodstocku to nie najlepszy pomysł :roll: Dla samego zwierza jest to duży stres, psy np słyszą o ileś razy mocniej/głośniej niż ludzie, wiec sami sobie wyobraźcie jaki oszołomiony może byc pies.. a pies zestresowany to zagrozenie dla ludzi. Zwierze to zwierze, nigdy nie mozna przewidziec co mu odbije. Miałam ostatnio tego przykład gdy mój pies zawarczał na mnie gdy go przytuliłam :-/ Nigdy wcześniej tego nie robił ... ale świadczy to tylko o tym że zwierzeta sie nie ufa(i facetą też :-P ). Nie wspomne już o minach jakies psiaki po sobie zostawiają :roll:

Łukasz 
Typowy spamer
\m/ \m/

Wysłany: Sob 21 Mar, 2009   

tez uwazam ze zwierzak na woodstocku to zly pomysl. no chyba ze zwierzak lubi tłok, upal, halas itp. ale watpie czy sa takie zwierzaki

Yava & Fester

miminka 
Lubi pieprzyć

Wysłany: Sob 18 Kwi, 2009   

tak jak wcześniej pisałam naprawdę bywają takie psy które to uwielbiają. Na woodstoku wcale nie jest tak głośno, nie byliście na wystawie psów ;)

zUe dazy 
Rozkręca sie

Wysłany: Sob 18 Kwi, 2009   

Zwierzęta na woodstocku=dobra alternatywa dla fast foodów:<

jabolowa 
Rozkręca sie

Wysłany: Nie 19 Kwi, 2009   

w zyciu bym tam psa nie wziela, przeca tosz to jest nie powazne.

Odpowiedz do tematu