Abyss1789
Forumowy prawiczek
|
Wysłany: Nie 18 Lip, 2010 samochód na polu
|
|
|
Witam zastanawia mnie jedna rzecz. Zawsze zawsze kiedy przyjeżdżałem na festiwal, a było to dzień przed rozpoczęciem. Było już dość mało miejsca, czyli zaledwie placyki na jeden/dwa namioty, lub jeśli lepiej poszukać w jakimś nieciekawym miejscu typu stromy spad, można było znaleźć na 3/4 namioty w ścisku. Rozbijałem się zawsze na zboczach pod akademią sztuk przepięknych.
Opowiedzcie ile dni przed rozpoczęciem byliście w ubiegłym roku, i jak sie prezentowało miesce na polach. W tym roku mam zamiar przyjechać 26 lub 27, i mam plan spać w samochodzie z wieloma znajomymi namiotami do okoła , pawilonem itp. wszystko ogrodzić kilkami i taśmami. z 10m w jedną i 10 w drugą bedzie trzeba, no i miejsce zeby wjechać. Proszę doświadczonych woodstokowiczów o wypowiedz, dam rade czy nie dam, wogle czy tam sie da wjechać dla każdego? Mam na mysli główne pola namiotowe, najlepiej na skraju lasu.
genaralnie to pytanie brzmi czy wjade na pole normalnie 26stego czy nie, i czy jak juz wjade to jak wyglądaja sprawy z miejscem.
z góry dzięki. |
|