i teraz wielu nasuwa się pytanie "co to jest techno?". Pewnie większość ma na myśli hardstyle. Wg wikipedii http://www.youtube.com/watch?v=jKe_lWa_iqc to jest osoba, który tworzy typowe techno. Ja tam na techno się nie nam, bo gustuje w szybszej elektornice- dnb, albo w bardzo wolnej- dubstep.
_________________ rower to jest świat! :)
Araiser [Twój profil został usunięty!]
Wysłany: Pią 17 Lip, 2009
Ooo, gustujesz w dubstepie, to może znasz coś podobnego do:
chcesz to pisz. ja nie będę taka nietolerancyjna jak Ty.
Nie jestem nietolerancyjny, po prostu nie podoba mi się ta muzyka i piszę, co o niej myślę, to wszystko. Nie oceniam ludzi słuchającej tej muzyki, jak oni niestety często robią ze zwolennikami metalu, czy rocka.
Araiser, może i jakaś tam różnorodność jest, ale musisz przyznać, że górnolotna muzyka to to nie jest zresztą niech każdy sobie słucha czego chce, byle by jemu się podobało.
Araiser, może i jakaś tam różnorodność jest, ale musisz przyznać, że górnolotna muzyka to to nie jest zresztą niech każdy sobie słucha czego chce, byle by jemu się podobało.
Ekhem, próbowałeś coś takiego stworzyć? Ja tak. Minuta to szczyt moich umiejętności
dubstepy sa swietne ale trzeba miec do tego jednak humor. Araiser moj kumpel zrobil powyzej minuty. nawet jakies tam kawalki mu wychodzą. i kto by pomyslal ze lubi takie cos bo normalnie spiewa u nas w kapeli hardcore'owej i mozna jakos jednak. o.
_________________ fak of
Araiser [Twój profil został usunięty!]
Wysłany: Sob 18 Lip, 2009
zlamas napisał/a:
może to Ci się spodoba. Bo ten co dałeś to taki dość schizolski jest.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum