Tata kupił pierwszego PC'ta. Był oryginalny windows 95 a na płycie ta piosenka. Byłem w pierwszej klasie podstawówki? jop. Dziękuję Ci tato że nie słucham techno :D
harry napisał/a:
akurat kiedys moj tato kupil komputer i tez byl windows 95 i wyobraz sobie ze ten sam teledysk ogladalem nalogowo. teraz weezer to jest jeden z moich ulubienszych zespolow. i mam ich wsystkie pierackie plyty. tam jeszcze byl teledysk z taka babka i tez byl fajny. ale weezer najlepszy :D
_________________ Skoro alkohol to zło to jest tylko w piekle, skoro w piekle jest alkohol to nie może być tam aż tak źle.
Jak Hołdysa nie lubię to ta piosenka tak mi się podoba że głowa mała. Nie wiem dlaczego, ale jak ja usłyszałem w Trójce pierwszy raz od razu mi pod pasowała. Nie lubię Hołdysa ale ta piosenka mi się podoba - że się tak powtórzę.
_________________ Skoro alkohol to zło to jest tylko w piekle, skoro w piekle jest alkohol to nie może być tam aż tak źle.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum