|
Ulubione alkohole czyli co najczęściej pijemy |
| Autor |
Wiadomość |
Slonik
Coś już napisał trąbalski
|
Wysłany: Wto 21 Lut, 2012
|
|
|
| kizia napisał/a: | | Slonik napisał/a: | | które można było kupić na woodstocku niedaleko ronda, takie ciemne |
Czyżby Celtyckie? :> |
nie wiem, nie pamiętam nazwy, ale kosztowało 4.5, była do niego strasznie długa kolejka i było smaczne. Ale jak to celtyckie to będę go musiał poszukać w sklepach ;D |
|
|
|
 |
shinobipl
Rozkręca sie

|
|
|
|
Wygląda zacnie ^^ |
|
|
|
 |
Slonik
|
|
|
|
| kolor by się zgadzał, ciekawe jak ze smakiem ;) |
|
|
|
 |
Raczkins
Lubi pieprzyć ...po co się bać, skoro w duszy gra muzyka...

|
|
|
|
| Slonik napisał/a: | | kizia napisał/a: | | Slonik napisał/a: | | które można było kupić na woodstocku niedaleko ronda, takie ciemne |
Czyżby Celtyckie? :> |
nie wiem, nie pamiętam nazwy, ale kosztowało 4.5, była do niego strasznie długa kolejka i było smaczne. Ale jak to celtyckie to będę go musiał poszukać w sklepach ;D |
dla tego piwa warto było iść aż do ronda....:D świetny smak, nawet lepiej siadał niżnasz Porter:D |
_________________ raczkins.flog.pl
 |
|
|
|
 |
kizia
Lubi pieprzyć Lubię ser!

|
Wysłany: Sro 22 Lut, 2012
|
|
|
| Mieli tam gdzieś napis "Celtyckie", stąd kojarzę :P Często przesiadywałam koło ronda na piwku ;) To dobra alternatywa dla szczoszków z wioski piwnej :P |
_________________ Dawać mi czekoladę, ale już!!! |
|
|
|
 |
vin
Po co tyle piszesz ?

|
|
|
|
| ja też w zeszłym roku często siedziałam koło ronda a nawet nie zwróciłam uwagi na to piwo, trzeba nadrobić:) |
_________________ życie nie pieści, pieśćmy się sami
zero smutków, zero złości, wy***ane po całości ;)
Uwaga!Wszystkie linki, które tu wklejam otwieracie na własną odpowiedzialność :P
Głosujcie na Łydkę Grubasa na ZB <prosi> :P |
|
|
|
 |
Bekier
Lubi pieprzyć równość wolność tolerancja brak agresji elegancja
|
|
|
|
| vin napisał/a: | | a mi bardzo smakuje winko miodowo lipowe:) |
Lipa z Miodem którą w drewniaku sprzedają jako mleczko czy o coś innego chodzi? Bo jeśli o to... Straszny przeciętniak i 9zł to rozbój ; P
| Slonik napisał/a: | | Bardzo mi smakowało też piwo, które można było kupić na woodstocku niedaleko ronda, takie ciemne miodowe. |
Koło ronda tzn gdzie, w drewniaku? Nie znam się tam na nazwach ani nic ale dokładniejszy opis by mi się przydał bo jeśli taki browar tam serwują to ja zapierdalam ile sił w nogach. |
_________________ "A najgorszą chorobą jest nietolerancja, ona rodzi się w głowie na nią nie ma lekarstwa"
"Moja Wolność jest ograniczoną jedynie Wolnością Drugiego Człowieka" |
|
|
|
 |
vin
Po co tyle piszesz ?

|
|
|
|
| Bekier napisał/a: | Lipa z Miodem którą w drewniaku sprzedają jako mleczko czy o coś innego chodzi? Bo jeśli o to... Straszny przeciętniak i 9zł to rozbój ; P
|
a nie wiem co sprzadają jako mleczko bo nie piłam :) ja miałam przywiezione i kosztowało coś około 5zł |
Uwaga!Wszystkie linki, które tu wklejam otwieracie na własną odpowiedzialność :P
|
|
|
 |
Slonik
|
|
|
|
| Bekier napisał/a: | Slonik napisał/a:
Bardzo mi smakowało też piwo, które można było kupić na woodstocku niedaleko ronda, takie ciemne miodowe.
Koło ronda tzn gdzie, w drewniaku? Nie znam się tam na nazwach ani nic ale dokładniejszy opis by mi się przydał bo jeśli taki browar tam serwują to ja zapierdalam ile sił w nogach. |
Bardzo możliwe że to jakieś drewniane budki były. Pewnie jak tam podejdziesz to ktoś Ci pokaże odpowiednią budkę. |
|
|
|
 |
Bekier
|
Wysłany: Czw 23 Lut, 2012
|
|
|
| vin napisał/a: | | Bekier napisał/a: | Lipa z Miodem którą w drewniaku sprzedają jako mleczko czy o coś innego chodzi? Bo jeśli o to... Straszny przeciętniak i 9zł to rozbój ; P
|
a nie wiem co sprzadają jako mleczko bo nie piłam :) ja miałam przywiezione i kosztowało coś około 5zł |
jabol w plastiku 900ml "Lipa z miodem"
| Slonik napisał/a: | | Bekier napisał/a: | Slonik napisał/a:
Bardzo mi smakowało też piwo, które można było kupić na woodstocku niedaleko ronda, takie ciemne miodowe.
Bardzo możliwe że to jakieś drewniane budki były. Pewnie jak tam podejdziesz to ktoś Ci pokaże odpowiednią budkę. |
Chodziło mi bardziej o to gdzie jest rondo. Drewniak to jest na rogu jak się od toi toi idzie prosto na miasto ;p |
_________________ "A najgorszą chorobą jest nietolerancja, ona rodzi się w głowie na nią nie ma lekarstwa"
|
|
|
 |
Slonik
|
|
|
|
| Jak wychodzisz z terenu PW wyjściem obok bungee i idziesz asfaltem to obok pierwszego ronda jakie napotkasz jest to piwo :P |
|
|
|
 |
regret666
Rozkręca sie jest MOC

|
|
|
|
| ja nie jestem wybredna w kwestii piwa, ale najbardziej do smaku przypadł mi Kasztelan. Drugie miejsce jest dla Perły Export, a trzecie zajął Żubr. Innymi też nie pogardzę, ale jak te są dostępne, to nie ma przebacz :> |
|
|
|
 |
Bekier
|
Wysłany: Pią 24 Lut, 2012
|
|
|
| Slonik napisał/a: | | Jak wychodzisz z terenu PW wyjściem obok bungee i idziesz asfaltem to obok pierwszego ronda jakie napotkasz jest to piwo :P |
no to w drewniaku przeca ;p Ja tam po jabcoki chodzę cały czas hrhr... W tym roku na piwo zwrócę uwagę ;) |
|
|
|
 |
ochocianka
Forumowy prawiczek
Wiek: 17 Dołączyła: 07 Sty 2012 Posty: 11 Skąd: Strzelce Krajeńskie
|
Wysłany: Sro 28 Mar, 2012
|
|
|
| haha Amarena , ale słyszałam , że gdzieś jest agropol czekoladowy ! próbował ktoś ? bo u mnie nie mogę nigdzie dostać ;/ |
|
|
|
 |
vin
Po co tyle piszesz ?

|
Wysłany: Sro 28 Mar, 2012
|
|
|
| Magnus czekoladowy mi ostatnio zasmakował, mmm :) |
|
|
|
 |
|
|