|
Siłownia, kulturystyka, kondycja, zdrowie |
| Autor |
Wiadomość |
FeSTeR
Typowy spamer \m/ \m/

|
Wysłany: Wto 09 Lut, 2010
|
|
|
| kijana napisał/a: | | ie wiem nawet czy mogą się normalnie wysrać | wysrac to pewnie tak ale wez sie w plecy podrap... |
|
|
|
 |
Jumbo
Fuck Yeah!

|
|
|
|
| kijana napisał/a: | | nie wiem nawet czy mogą się normalnie wysrać |
Chyba nie mogą  |
_________________ Skoro alkohol to zło to jest tylko w piekle, skoro w piekle jest alkohol to nie może być tam aż tak źle. |
|
|
|
 |
Simon
Na pewno offtopuje

|
|
|
|
to jeszcze nic są lepsze typy
Wiesz to jest chorobliwe już, ale ten pan na dole też nie lepiej wygląda, choć na pewno ma zdrowszą wątrobę, nerki i serce
Z tego co wiem to jest taka choroba, zapomniałem nazwy, Ci ludzie ciągle myślą, że są mali, mają małe mięśnie i pakują coraz więcej, używają sterydów bo wydaje im się, że mają małe mięśnie. |
_________________ http://www.rozbrat.org |
|
|
|
 |
Sister Midnight
Typowy spamer [youtube]link[/youtube] !!

|
|
|
|
nie popadajmy w skrajności, tacy panowie, tym bardziej panie są odrażający, dla mnie przynajmniej, ale są tacy, którym się to podoba o.O
trochę ćwiczeń na siłowni nikomu jeszcze krzywdy nie zrobiło w kwestii drapania się po plecach czy podcierania tyłka, a zaszkodzić na pewno nie zaszkodzi - wszystko jest dla ludzi, byleby z umiarem |
_________________ – Co my, do cholery, robimy? Kompletnie nas popierdoliło!
– Wiem.. ALE I TAK JESTEŚMY ZAJEBISTE! |
|
|
|
 |
Simon
Na pewno offtopuje

|
|
|
|
To się bigoreksja nazywa i jest to choroba którą się leczy Duża ilość tkanki mięśniowej jest równie niebezpieczna(a nawet bardziej!) od dużej ilości tkanki tłuszczowej - jeśli jeszcze dodamy do tego ciągłą depresje(ponieważ ciągle tym ludziom wydaje się, że są chudzi - a przez to brzydcy(w ich mniemaniu)) co skłania do nadużywania narkotyków/alkoholu - lub wpędza w inne nałogi i do tego niezdrowy tryb życia(zbyt monotonna surowa dieta, sterydy) to wychodzi całkiem wybuchowa mieszanka. |
|
|
|
 |
kijana
Moderator

|
|
|
|
| Mój kumpel z byłej klasy nie jest tam jakiś przypakowany ostro ale chodzi tylko na siłkę, po plecach za chiny nie mógł się podrapać, nawet pokazywał nam dokąd sięga. Jeśli to choroba to jak anoreksja, ciągle myślisz że jesteś gruby. Bez sensu to wszystko. |
|
 |
FeSTeR
Typowy spamer \m/ \m/

|
|
|
|
| wniosek z tego taki. nie zaczynaj z przypakowanym |
|
|
|
 |
FeSTeR
Typowy spamer \m/ \m/

|
Wysłany: Pią 12 Lut, 2010
|
|
|
| Jumbo napisał/a: | | Nie rozumiem po co sie tak kaleczyć. Może mi to ktoś wytłumaczyć? |
a moze ktos to wytłumaczyc?
http://www.filmiki.jeja.p...-syntholem.html |
|
|
|
 |
Sister Midnight
Typowy spamer [youtube]link[/youtube] !!

|
|
|
|
swoją droga ciekawam jak oni wyglądają jak przestają się faszerować tymi wszystkimi pierdołami.. schodzi z nich powietrze jak w kreskówkach? to musi być coś |
_________________ – Co my, do cholery, robimy? Kompletnie nas popierdoliło!
– Wiem.. ALE I TAK JESTEŚMY ZAJEBISTE! |
|
|
|
 |
kijana
Moderator

|
|
|
|
| kumpel mi kiedyś opowiadał jak gościu faszerował się tym syntholem i mięśnie miał już takie rozwalone, że jak mu przecięli ten mięsień to sama ropa wypływała. Może z początku niby wszystko dobrze wygląda ale później to masakra. |
|
 |
Simon
Na pewno offtopuje

|
|
|
|
heh, synthol to w ogóle ciekawa sprawa nie jest to steryd, po prostu powoduje rozciągnięcie włókien mięśniowych, iniekcje powodują ogromny ból utrudniający normalnie się poruszanie, a mięsień ma definicje balonika Często ludzie do tego są zmuszeni jeść środki przeciwbólowe, od których często się później uzależniają. Ogólnie głupota na maks. Są też tacy co wstrzykują jakieś olejki bebiko - efekt niby ten sam - ale chyba nie trzepa tłumaczyć, że 20ml jakiegoś olejku w mięśniu to średni pomysł |
|
|
|
 |
kotula
Rozkręca sie
|
|
|
|
| głupota nic innego jak ćwiczyć na siłowni to jedynie na sucho ewentualnie witaminki i odżywki na nabranie masy białko . Chodziłem regularnie na siłownie , ale nie dlatego by później szpanować bo to dla mnie bez sens lecz dlatego by sie wyżyć odstresować . Co do siłowni a pracy fizycznej jak ćwiczyłem ważyłem 85 kilo jak przestałem ćwiczyć a poszedłem do pracy fizycznej ( budowa ) jakimś dziwnym trafem w 4 lata dobiłem do 117 |
_________________ kotula |
|
|
|
 |
FeSTeR
Typowy spamer \m/ \m/

|
Wysłany: Sob 13 Mar, 2010
|
|
|