Aras666 Na pewno offtopuje Always look on the bright side of life! :)
Wysłany: Sro 23 Gru, 2009
FeSTeR napisał/a:
Simon napisał/a:
Nie złożoność muzyki decyduję o jej wartości, popatrz, że najwybitniejsze utwory były tymi najprostszym
Fester, uważasz inaczej? a chociażby AC/DC? Black Sabbath? Twisted Sister? Acid Drinkers? graja prosto i mają zjebane wokale... ale jacy są charakterystyczni, że bardziej nie można ;] nawet bóg gitary Jimi Hendrix często grał na roztrojonej gitarze i się często mylił... o jego dziwnym wokalu już nie wspomnę... ale czym by był Hendrix bez tego? :)
Ja tam akurat rockowe wokale uważam za genialne, słucha mi się ich o wiele przyjemniej niż operowych, które są dla mnie tak przyjemne jak młot pneumatyczny, ta muzyka mnie po prostu BOLI popatrzmy też na smoke on the water(4 charakterystyczne dźwięki, które zna KAŻDY), hey joe czy choćby hymn EU, to są proste melodyjki a jak zapadają w pamięć.
ehh eh:) Fester twoje mniemanie o muzyce jest naprawdę piorunujące :) Muzyka nie jest stworzona po to żeby ograniczać ale jak widać ty nie jesteś tego przykładem :)
moje mniemanie o muzyce jest dobre. muzyka musi cos soba reprezentowac. cos przekazywac a nie byc po to tylko bo wiekszosc ludzi to debile i nie rozumieja nic głebszego.
Poza naprawdę skrajnymi przypadkami większość gatunków coś sobą reprezentuje. Tylko każdy inaczej to odbiera. A Ty pisząc w ten sposób niczego dobrego nie reprezentujesz, bo jesteś po prostu ograniczony :)
Źle poskładane sample. Twoje myślenie NIE JEST dobre. masz 24 lata w profilu a zachowujesz się jakbyś miał 14. a muzyka nic nie musi, muzyka ma być, a dopiero potem możemy ją rozpatrywać i jakoś dzielić, na muzykę dobrą i tą mniej dobrą.
Jumbo - no czasem można się zirytować kiedy ktoś się upiera, że 2 i 2 to 5, przede wszystkim co byśmy osiągnęli zakazując muzyki elektronicznej/innej którą Fester uważa za nic nie wnoszącą ?
No za dużo byśmy nie osiągnęli prawdę mówiąc. W to miejsce jak stwierdził voo-doo pojawili by się skini ;] Proszę was już tylko o spokój bo dziś wigilia. Temat zamykam bo nie widzę sensu dalszej jałowej dyskusji. I tak do żadnego chociażby zbliżonego porozumienia nie dojdziemy w tym temacie.
_________________ Skoro alkohol to zło to jest tylko w piekle, skoro w piekle jest alkohol to nie może być tam aż tak źle.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum