I POL'AND'ROCK FESTIVAL JUZ ZA
(XXIV PRZYSTANEK WOODSTOCK)
|
|
sitemap
Autor |
Wiadomość |
miko95ful
Lubi pieprzyć Maiden Family
|
Wysłany: Pią 08 Mar, 2019 Avatar
|
|
|
Avatar to kapela reprezentująca nurt awangardowego ciężkiego brzmienia znana z żywiołowych i widowiskowych koncertów. Założony w 2001 roku heavy metalowy zespół to kolejna wywodząca się ze Szwecji kapela, która przyciągnie pod Dużą Scenę fanów ciężkich, mocnych, a zarazem eksperymentalnych dźwięków.
Na koncie formacji jest 7 albumów studyjnych, dzięki którym możemy prześledzić proces kreatywnego rozwoju piątki z Göteborga. Jak przystało na założoną w Göteborgu kapelę, muzycy zaczynali od melodyjnego death metalu – to z tego miasta wywodzi się szczególnie ważny nurt tego gatunku muzycznego, czyli styl göteborski. W zeszłym roku nasza publiczność miała okazję obejrzeć występy prekursorów gatunku – legendarnych In Flames czy znanych na całym świecie muzyków z Arch Enemy.
|
|
|
|
|
Kuniek
Rozkręca sie
|
Wysłany: Sob 16 Mar, 2019
|
|
|
Nie znałem ich, ale po przesłuchaniu paru kawałków przypadli mi do gustu. Myślę że będzie przednia zabawa na ich koncercie :) Do tego mają ciekawe teledyski, polecam luknąć
Ile to już nowych ciekawych kapel odkryłem dzięki temu festiwalowi, dzięki POL'AND'ROCK i WOODSTOCK. |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|