Koniec Świata [Mała Scena] |
Autor |
Wiadomość |
kazuar
Rozkręca sie
|
Wysłany: Czw 03 Maj, 2018 Koniec Świata [Mała Scena]
|
|
|
Koniec Świata to rock&rollowo - folkowa wizytówka Śląska. Od 2000 roku zagrali ponad 1000 koncertów w Polsce, a także Kanadzie, Wielkiej Brytanii, Niemczech, Czechach, Słowacji i Ukrainie. Zespół występował na największych festiwalach, min: Przystanek Woodstock, Jarocin Festiwal, Seven Festival, Cieszanów Festival, Odjazdy. Na siedmiu albumach wydanych przez Koniec Świata, znajdziemy energetyczne utwory o miłości, rewolucji i życiu w metropolii, zawieszonej gdzieś poza czasem i szerokością geograficzną. Koniec Świata na swoich płytach umiejętnie łączy trudne tematy utworów ze zwiewnymi, wpadającymi w ucho melodiami, lecz dopiero koncerty pozwalają w pełni przekonać się o ich sile. Świetny kontakt z publicznością, śpiewającą z zespołem refreny, a nawet całe utwory, energia i profesjonalizm na scenie. To wszystko stawia Koniec Świata w gronie pretendentów do miana „głosu pokolenia” dzisiejszych dwudziestoparolatków.
ttps://www.youtube.com/watch?v=youH_0HHuOI |
|
|
|
|
Jaaasiek
Po co tyle piszesz ?
Wiek: 39 Dołączył: 07 Kwi 2012 Posty: 1637 Skąd: Drink Team Żywiec
|
Wysłany: Sob 05 Maj, 2018
|
|
|
Jeszcze nie opuściłem ani jednego ich koncertu chyba na Woodzie, więc na 100% jestem :) |
|
|
|
|
Mazu
Typowy spamer Ninja z Kazachstanu
|
Wysłany: Sob 05 Maj, 2018
|
|
|
Jeśli będę na Woodzie, to i na Końcu Świata będę :D |
|
|
|
|
forysiowa
Rozkręca sie
|
Wysłany: Nie 06 Maj, 2018
|
|
|
Ja to mam nadzieję, że WRESZCIE nic mi nie przeszkodzi w pójściu na ich koncert. Bo zawsze albo barbarzyńska pora, albo coś innego na Dużej, albo skleroza. W tym roku może pokonać mnie tylko konieczny do przejścia na Małą Scenę dystans... |
|
|
|
|
Jaaasiek
Po co tyle piszesz ?
|
Wysłany: Śro 09 Maj, 2018
|
|
|
forysiowa napisał/a: | W tym roku może pokonać mnie tylko konieczny do przejścia na Małą Scenę dystans... |
Warto :) Chociaż po koncercie może się ciężko wracać bo nogi boleć będą na pewno :) |
|
|
|
|
Mazu
|
Wysłany: Śro 09 Maj, 2018
|
|
|
Jaaasiek napisał/a: | forysiowa napisał/a: | W tym roku może pokonać mnie tylko konieczny do przejścia na Małą Scenę dystans... |
Warto :) Chociaż po koncercie może się ciężko wracać bo nogi boleć będą na pewno :) |
Któregoś roku grali w środę na Krysznie - straciłam głos wcześniej niż Owsiak :D |
|
|
|
|
Jaaasiek
Po co tyle piszesz ?
|
|
|
|
|
Mazu
|
Wysłany: Pon 14 Maj, 2018
|
|
|
Jaaasiek napisał/a: | to to czy ten długaśny w 2013?
| 2013, w 2017 nie dotarłam na Wood |
|
|
|
|
milan
Po co tyle piszesz ? freak4life
|
Wysłany: Pią 18 Maj, 2018
|
|
|
forysiowa napisał/a: | Ja to mam nadzieję, że WRESZCIE nic mi nie przeszkodzi w pójściu na ich koncert. |
Podpisuję się pod owym zdaniem obiema łapami zastanawiając się jednocześnie czy powinienem jednak łamać tradycję niedocierania na koncert Końca Świata,bo ma ona swój specyficzny urok. |
|
|
|
|
|