Karolina Korwin Piotrowska |
Autor |
Wiadomość |
japan13
Forumowy prawiczek
|
Wysłany: Pią 29 Kwi, 2016 Karolina Korwin Piotrowska
|
|
|
Gościem Akademii Sztuk Przepięknych będzie także Karolina Korwin Piotrowska - dziennikarka telewizyjna i radiowa z wykształcenia historyk sztuki.
Korwin Piotrowska w swojej dotychczasowej pracy zawodowej była związana z Radiem Kolor, Radiem PiN, Radiem ZET, TVP, miesięcznikiem "Cosmopolitan", "Galą", czy jako redaktor naczelna miesięcznikiem "Sukces”. Pisała także dla "Party". Dziennikarka kierowała również portalami internetowymi „plejada.pl” oraz „tvn.pl”. Felietonistka o2.pl
Obecnie związana jest z telewizją TVN, w tym z kanałem TVN STYLE gdzie prowadzi program „Magiel Towarzyski” oraz „Żurnal”. To właśnie tam mówi o znanych i lubianych, celebrytach. W błyskotliwy i często uszczypliwi sposób komentuje ich życie publiczne. Jest stałym gościem Agnieszki Szulim w programie „Na językach” emitowanym w TVN.
|
|
|
|
 |
haliniusz
Forumowy prawiczek
|
Wysłany: Pią 29 Kwi, 2016
|
|
|
Cóż, jak dla mnie tragedia. Ale zainteresowanym życzę dobrej zabawy. :) |
|
|
|
 |
ia_nn
Rozkręca sie

|
Wysłany: Pią 29 Kwi, 2016
|
|
|
haliniusz napisał/a: | Cóż, jak dla mnie tragedia. Ale zainteresowanym życzę dobrej zabawy. :) |
|
|
|
|
 |
Tasior
Rozkręca sie Cocojumbo i do przodu! To moje motto. Dobre, nie?

Wiek: 34 Dołączył: 14 Lip 2012 Posty: 198 Skąd: Szczecin nad morzem
|
Wysłany: Pon 09 Maj, 2016
|
|
|
To jest taki środkowy palec od Owsika dla wszystkich prawicowców, którzy prosili o Korwina :P
Dla mnie idealny argument, dlaczego nawet nie zbliżę się do ASP. To miejsce reprezentuje wszystko, co mi się nie podoba w Woodstocku ;) |
|
|
|
 |
zygmunt
Rozkręca sie

|
Wysłany: Śro 11 Maj, 2016
|
|
|
Kiepski to autorytet, do tego działa na mnie alergicznie, ominę z pewnością. |
|
|
|
 |
Mazu
Typowy spamer Ninja z Kazachstanu

|
|
|
|
 |
aqu32
Na pewno offtopuje

Wiek: 40 Dołączył: 29 Lut 2012 Posty: 712 Skąd: Pabianice
|
Wysłany: Pią 01 Lip, 2016
|
|
|
Nic nowego z tego tekstu w sumie się nie dowiedziałem, ale fajnie napisane, więc warto przeczytać. I na ASP na jej spotkaniu spróbuję się pojawić. |
|
|
|
 |
goldenboj
Lubi pieprzyć Muzyk :)

Wiek: 34 Dołączył: 29 Paź 2012 Posty: 469 Skąd: Zbąszynek
|
Wysłany: Pią 01 Lip, 2016
|
|
|
Ta baba tak hejtuje ludzi że wymiotuje na samą myśl o spotkaniu z nią... |
|
|
|
 |
stoper
Coś już napisał Blues for the Red Sun

|
Wysłany: Nie 03 Lip, 2016
|
|
|
Tematów do hejtu jej nigdy nie zabraknie, taki mamy szoł-biz! :D Myślę, że spotkanie może być bardzo wesołe, podparte sporą ilością ciekawych anegdotek z samego centrum ww szołbizu ;) Coś na zluzowanie gaci. Ponadto z panią Korwin Piotrowską będzie można porozmawiać o kinie i sztuce ogólnie, nie warto jej skreślać ze względu na magiel towarzyski, tylko dać szansę. |
|
|
|
 |
Jaaasiek
Po co tyle piszesz ?

Wiek: 39 Dołączył: 07 Kwi 2012 Posty: 1637 Skąd: Drink Team Żywiec
|
Wysłany: Pon 04 Lip, 2016
|
|
|
No właśnie, śmiać mi się czasami chce, jak ludzie skreślają gościa ASP bo poglądy polityczne się nie podobają. Ja na Cejrowskiego np. poszedłbym z chęcią, jeśli opowiadałby o podróżach, chociaż w kwestiach politycznych jest moim zdaniem ogromnym idiotą. |
|
|
|
 |
goldenboj
Lubi pieprzyć Muzyk :)

Wiek: 34 Dołączył: 29 Paź 2012 Posty: 469 Skąd: Zbąszynek
|
Wysłany: Pon 04 Lip, 2016
|
|
|
Dobra, pójdę na spotkanie i zapytam... dlaczego taki hejt wylewa... czy próbuje zdobyć przez to jakąś "sławę"?
Na Cejrowskiego sam bym poszedł, bo go lubię mimo jego poglądów i ślepej wiary... |
|
|
|
 |
|