spanie w aucie, na prakingu |
Autor |
Wiadomość |
isk
Forumowy prawiczek

|
Wysłany: Pon 04 Lip, 2016 spanie w aucie, na prakingu
|
|
|
Hej, razem z chłopakiem chcielibyśmy przyjechać autem i w nim spać (namiot nie przeżył poprzedniego woodstocku).
Niestety jednak nie jesteśmy w stanie przyjechać kilka dni przed festiwalem, ze względu na pracę, więc raczej nie będzie opcji żeby wjechać na pole.
Moje pytanie brzmi: czy ktoś spał kiedyś w aucie na którymś z parkingów płatnych/bezpłatnych (jeśli takie istnieją) w pobliżu pola?
Czy w ogóle MOŻNA spać w aucie na parkingu podczas woodstocku, czy ktoś nas stamtąd wygoni?
Macie jakieś inne pomysły, gdzie można postawić auto i w nim spać? (toi camp odpada, sprawdzałam). |
|
|
|
 |
goldenboj
Lubi pieprzyć Muzyk :)

Wiek: 34 Dołączył: 29 Paź 2012 Posty: 469 Skąd: Zbąszynek
|
Wysłany: Pon 04 Lip, 2016
|
|
|
Jedźcie na Pole Malinowskiego :) powinno być miejsce bez problemu :) |
|
|
|
 |
isk
Forumowy prawiczek

|
|
|
|
nawet w trakcie woodstocku ?
słyszałam, że zamykają pole kilka dni przed i nie można już wjeżdżać. Ale nigdy tego nie sprawdzałam, bo to będzie mój pierwszy wood z autem
chcieliśmy przyjechać 14 albo 15.07 |
|
|
|
 |
boksu
Na pewno offtopuje the stoppable force

Wiek: 38 Dołączył: 15 Lip 2012 Posty: 810 Skąd: blisko Płońska
|
|
|
|
Główne pole jest zamknięte dla samochodów :) Pole Malinowskiego jest dla aut otwarte, chyba że zapełni się do końca, wtedy PP będzie kierować na parkingi |
|
|
|
 |
KuniOl
Forumowy prawiczek
|
|
|
|
Można spać w samochodach na płatnych parkingach wokół PW. Dwa lata temu poznaliśmy dwoje Niemców, którzy cały Woodstock spędzili właściwie w aucie. Poza tym, nie raz i nie dwa widziałem ludzi rozbijających się przy swoich autach właściwie tylko na noc z namiotem. |
|
|
|
 |
aqu32
Na pewno offtopuje

Wiek: 40 Dołączył: 29 Lut 2012 Posty: 712 Skąd: Pabianice
|
Wysłany: Wto 05 Lip, 2016
|
|
|
boksu napisał/a: | Główne pole jest zamknięte dla samochodów :) Pole Malinowskiego jest dla aut otwarte, chyba że zapełni się do końca, wtedy PP będzie kierować na parkingi |
To pole jak tak ogromne, że praktycznie nie ma szans, by tam zabrakło miejsca ;) Ale z najbardziej odległego zakątka do dużej sceny jest przeszło 2 km.. |
|
|
|
 |
goldenboj

|
Wysłany: Wto 05 Lip, 2016
|
|
|
Pole malinowskiego jest większe niż pole uctokowe :P Nie ma szans by sie zapełniło :D |
|
|
|
 |
outi
Lubi pieprzyć

|
Wysłany: Śro 06 Lip, 2016
|
|
|
Zwykle spałem w aucie na parkingu, chyba że spałem gdzieś indziej albo w ogóle :D nikt Cię nie będzie wyganiał. Róbta co chceta ;) |
|
|
|
 |
winogron
Lubi pieprzyć źle skrojony, za to dobrze zszyty

|
|
|
|
goldenboj napisał/a: | Pole malinowskiego jest większe niż pole uctokowe :P Nie ma szans by sie zapełniło :D |
Ale w tamtym roku i tak przestali wpuszczać samochody :P moze tym razem bedzie lepsze przygotowanie dróg wjazdowych z tylu |
|
|
|
 |
goldenboj

|
|
|
|
Od strony Dąbroszyna ludzie też wjeżdżają lasami :D tam nikt nie pilnuje :P |
|
|
|
 |
ojciec
Forumowy prawiczek ojciec
|
Wysłany: Sob 09 Lip, 2016 Re: spanie w aucie, na prakingu
|
|
|
Spokojnie. W ub. roku po raz pierwszy od ponad 10 lat nie wpuszczono nas na pole i wjechaliśmy na parking przy Gorzowskiej. Super. Cisza, czyste toje a do scen bliżej niż zawsze mieliśmy. Spaliśmy oczywiście w miśku. |
|
|
|
 |
|