Nasze sugestie, pomysły na usprawnienia festiwalu na rok2016 |
Autor |
Wiadomość |
kabanos
Coś już napisał
|
Wysłany: Czw 05 Maj, 2016
|
|
|
No niestety jest tak jak mówisz |
|
|
|
|
winogron
Lubi pieprzyć źle skrojony, za to dobrze zszyty
|
|
|
|
To prawda, playowi już mogłaby się skończyć umowa |
|
|
|
|
KazikHansen
Typowy spamer
Wiek: 31 Dołączył: 03 Sty 2012 Posty: 1237 Skąd: Wrocław/DG
|
|
|
|
forysiowa napisał/a: | Dopowiem tylko do wypowiedzi Anioła, że to wikingowie zasłynęli w całym świecie bezkompromisowymi kontaktami z płcią przeciwną i nieznoszeniem sprzeciwu w tej materii, więc nie powinieneś się chyba, Kazik, tak mądrzyć :P |
A co wikingowie mają wspólnego ze mną ? |
|
|
|
|
czarnyaniol1990
Rozkręca sie
Wiek: 34 Dołączyła: 14 Sie 2012 Posty: 244 Skąd: Kępno kiedys Zdw
|
|
|
|
KazikHansen napisał/a: | forysiowa napisał/a: | Dopowiem tylko do wypowiedzi Anioła, że to wikingowie zasłynęli w całym świecie bezkompromisowymi kontaktami z płcią przeciwną i nieznoszeniem sprzeciwu w tej materii, więc nie powinieneś się chyba, Kazik, tak mądrzyć :P |
Mysle ze forysiowa chciala ci przekazac ze punk nie taki zly jak go Kazik maluje |
|
|
|
|
hermenia
Forumowy prawiczek
|
|
|
|
Hehe, panczurki to najbardziej całuśne chłopaki jakich kiedykolwiek spotkałam, ja tam nic do nich nie mam. :D |
|
|
|
|
forysiowa
Rozkręca sie
|
|
|
|
KazikHansen napisał/a: | forysiowa napisał/a: | Dopowiem tylko do wypowiedzi Anioła, że to wikingowie zasłynęli w całym świecie bezkompromisowymi kontaktami z płcią przeciwną i nieznoszeniem sprzeciwu w tej materii, więc nie powinieneś się chyba, Kazik, tak mądrzyć :P |
Na takiego wyglądasz i na takiego się malujesz swoim wyznawaniem folku jako jedynej słusznej muzyki :P |
|
|
|
|
Mateńka
Forumowy prawiczek Przerażona
|
Wysłany: Pią 06 Maj, 2016
|
|
|
Piwonia napisał/a: | Mateńka napisał/a: | Córa ma 15 lat wybiera się z bratem dorosłym 24 latkiem i jego sprawdzoną ekipą. |
Jeśli córka ma tendencję by uciekać od rodziny, pić na umór i po pijanemu atakować ludzi maczetą to wtedy - tak, może mieć kłopoty na Woodstocku. Szlaban i niech siedzi w domu.
Jeśli jedzie z dorosłym bratem i jego ekipą, to naprawdę trudno mi sobie wyobrazić co może jej grozić. Tam nikt nikogo nie bije i nie porywa, a trzęsienia ziemi się w tym rejonie nie zdarzają. Sprawdzać prognozę pogody czy Kostrzynowi nie grozi potop lub zamiecie śnieżne, kupić jej dodatkowa baterię do starego telefonu i kazać by dwa razy dziennie pisała smsa, że jest cała i zdrowa ;) |
[ Dodano: Pią 06 Maj, 2016 ]
Super, dzięki, od dzisiaj sprawdzam tylko trzęsienia ziemi w okolicy i przestaję gderać
Mazu napisał/a: | Miałam 16 lat, gdy pojechałam na pierwszy Woodstock. I powiem tak - jest bezpiecznie, raczej nic nie grozi. Że posmakuje alkoholu to jest pewne, ale kto w tym wieku nie próbował? Jeśli brat jest odpowiedzialny - to dlaczego miałaby nie jechać?
Wyjazd na Woodstock uczy samodzielności, ale również pozwala na wyrobienie sobie zaufania do dziecka. Daj jej stary telefon, raczej niech nie bierze cennych rzeczy, może meldować się raz dziennie ;) |
Czyli jedzie, dzięki za odpowiedź. A co do alkoholu, mhm piwo dobre jest, ja tam uwielbiam, zwłaszcza latem Boję się jedynie, tego, jaką ksywkę syn już zawczasu jej nadał..."browarka" |
|
|
|
|
KazikHansen
Typowy spamer
|
Wysłany: Pią 06 Maj, 2016
|
|
|
forysiowa napisał/a: | KazikHansen napisał/a: | forysiowa napisał/a: | Dopowiem tylko do wypowiedzi Anioła, że to wikingowie zasłynęli w całym świecie bezkompromisowymi kontaktami z płcią przeciwną i nieznoszeniem sprzeciwu w tej materii, więc nie powinieneś się chyba, Kazik, tak mądrzyć :P |
Na takiego wyglądasz i na takiego się malujesz swoim wyznawaniem folku jako jedynej słusznej muzyki :P |
Akurat tacy wielcy wikingowie czy poganie to mnie co najwyżej śmieszą ;) Folk nie jest nierozerwalnie związany z wikingami |
|
|
|
|
clover93
Lubi pieprzyć
|
Wysłany: Sob 07 Maj, 2016
|
|
|
KazikHansen napisał/a: | Jak córka będzie się trzymać z dala od ludzi z irokezami i miejsc gdzie gra się muzykę tzw. punkową (tzw. pokojowa wioska kryszny) to nic złego nie powinno jej się stać :) |
wtf?
że punkowcy to zło? :O
od kiedy?!
to są najlepsi ludzie!! |
|
|
|
|
KazikHansen
Typowy spamer
|
Wysłany: Nie 08 Maj, 2016
|
|
|
clover93 napisał/a: | KazikHansen napisał/a: | Jak córka będzie się trzymać z dala od ludzi z irokezami i miejsc gdzie gra się muzykę tzw. punkową (tzw. pokojowa wioska kryszny) to nic złego nie powinno jej się stać :) |
wtf?
że punkowcy to zło? :O
od kiedy?!
to są najlepsi ludzie!! |
Punkowcy to zło od kiedy ten gatunek muzyki oraz subkultura powstała ;) A najlepsi są gdy ich nie ma |
|
|
|
|
Hellu
Coś już napisał tanio sprzedam uran (tylko czeczenom)
|
Wysłany: Pon 09 Maj, 2016
|
|
|
Dobry panczur to panczur zgonujący w rowie kilka kilometrów dalej xD |
|
|
|
|
KazikHansen
Typowy spamer
|
|
|
|
Hellu napisał/a: | Dobry panczur, to panczur zgonujący w rowie kilka kilometrów dalej xD |
Hellu mądrze gada xD |
|
|
|
|
zokolic
Lubi pieprzyć Otwarte od 8 do 16
Wiek: 31 Dołączył: 08 Lip 2015 Posty: 362 Skąd: Kołaczkowo
|
|
|
|
Nie wiem o co ta gównoburza. Dajcie sobie siana, co?
Punkowcy srunkowcy. Bądź indywidualny bądź sromotnikiem!
Szach-mat stulejarze. ;D Nie nawołujta do nienawiści na tym festiwalu. Albo zmieńta miejsce, hej ho wrocom do kopalni. |
|
|
|
|
uuuuuuuu
Coś już napisał
|
Wysłany: Wto 10 Maj, 2016
|
|
|
zokolic napisał/a: | gównoburza |
pomylił pan portale i nie chodzi mi o spodnie |
|
|
|
|
Rastagram
Lubi pieprzyć Seksy
|
Wysłany: Śro 11 Maj, 2016
|
|
|
KazikHansen napisał/a: | Punkowcy to zło od kiedy ten gatunek muzyki oraz subkultura powstała ;) A najlepsi są gdy ich nie ma |
Nie wiem do czego się czepiasz Kaziu. Mam przyjaciela, starego pancura i jest przekochanym człowiekiem :D zresztą, sam go znasz :D |
|
|
|
|
zygmunt
Rozkręca sie
|
|
|
|
Dużo gadacie o pankach i to racja że bywają wkurzający, ale może mi się wydaje, ale coraz mniej panków i subkultur pojawia się na woodstocku, to znaczy ciągle są, ale tak jakby z roku na rok coraz mniej, jakby przestali się wykluwać.
Kiedyś pamiętam było dużo metali, a teraz w ostatnich latach znacznie rzadszy to widok, prawie wcale/ dużo jest osób które wyglądają np. na rastamanów albo właśnie metali ale jak ich zaczepisz i pogadasz to wychodzi na to że nie identyfikują się wcale z tym ruchem. |
|
|
|
|
forysiowa
Rozkręca sie
|
|
|
|
To jest normalne zjawisko społeczne. Kiedyś było przeciw czemu się buntować, a bo to peerel, a bo władza tyle zabrania. Dzieci tych buntowników jeszcze jakby "kultywowały tradycję", sami stając się mocnym rdzeniem subkulturowym, buntującym się dlatego, że starzy źli, a sami rodziciele też się buntowali kiedyś - w inne imię, ale zawsze. Teraz wszystko zmierza ku ujednoliceniu i spopkulturzeniu we wszystkich dziedzinach życia. Czy kiedyś na ulicy byli hipsterzy? Nie. Jeżeli ktoś nie był grzecznym dzieckiem z dobrego domu, był punkiem, skinem, metalowcem albo właśnie rastamanem czy - już i 20 lat temu gatunkiem na wymarciu - hipisem. Był określony i w subkulturze szukał sposobu na życie. Dzisiejsze dzieciaki nie potrzebują tego, bo rozwiązania problemów szukają w internecie i nie wytwarzają się tak silne społeczne więzi. Grupa rówieśnicza jest raczej luźnym zbiorowiskiem, oni się ze sobą nie łączą tak ściśle. Zresztą głupio mówię "oni", bo sama jestem w takim wieku. Nie uważam się za przynależną do żadnej subkultury, jestem po prostu dzieciakiem ze wsi - to też jakiś sposób i jakiś start.
Aktualna młodzież nie potrzebuje grupy subkulturowej, bo nie szuka własnej drogi, nie myśli o tym, żeby zwiać z domu i pożyć albo pogotować kompot z makówek podczas wyjazdu pod namiot. Chcą żyć łatwo, bezproblemowo i na garnuszku rodziców, bo tak się nie trzeba przejmować. Przykre, ale jak inaczej wyjaśnić postawę 16-latka, dla którego wartością najwyższą jest ajfon i markowe szmatki? |
|
|
|
|
Zmartwiony z S
Lubi pieprzyć
|
Wysłany: Czw 12 Maj, 2016
|
|
|
Ja tam widzę coraz więcej HC :) Kumpel ostatnio stwierdził, że właściwie jest to punk w wygodniejszych ciuchach i ma w tym sporo racji. Poza tym, kiedyś ludzie byli bardziej zadedykowani jakiejś subkulturze czy muzyce. Sam przechodziłem przez różne kręgi często skrajne, ale w gruncie rzeczy nie noszę już glanów czy ramonechy bo przestałem czuć potrzebę nadmiernego zwracania na siebie uwagi i obnoszeniu się z poglądami. Jest wygodniej i w gruncie rzeczy patrzę na siebie z dawnych lat z lekkim uśmiechem :p |
|
|
|
|
Hellu
Coś już napisał tanio sprzedam uran (tylko czeczenom)
|
Wysłany: Czw 12 Maj, 2016
|
|
|
forysiowa napisał/a: | Kiedyś było przeciw czemu się buntować, a bo to peerel, a bo władza tyle zabrania. Dzieci tych buntowników jeszcze jakby "kultywowały tradycję", sami stając się mocnym rdzeniem subkulturowym, buntującym się dlatego, że starzy źli, a sami rodziciele też się buntowali kiedyś - w inne imię, ale zawsze. Teraz wszystko zmierza ku ujednoliceniu i spopkulturzeniu we wszystkich dziedzinach życia. |
Buntujmy się przeciw buntownikom :D |
|
|
|
|
clover93
Lubi pieprzyć
|
Wysłany: Nie 26 Cze, 2016
|
|
|
likwidacja ogrodzenia, przeszukiwań itd.. |
|
|
|
|
DRY CIDER
Lubi pieprzyć
Wiek: 44 Dołączył: 31 Mar 2014 Posty: 300 Skąd: Bristol B-B
|
Wysłany: Nie 26 Cze, 2016
|
|
|
Moje stale miejsce rozbicia prawdopodobnie bedzie po za plotem, wiec jesli bedzie trzeba to sie rozkreci jedno przeslo,zeby daleko nie chodzic do bramy kilka razy dziennie.Wolnosci nikt nam nie zabierze,w klatce nie damy sie zamknac,ale jest jedna prosba do was:ludzie mozecie rozkrecac plot,ale nie niszczcie,go bo to tylko zwiekszy koszta.A po za tym niszczyc co nasze tylko politycy umia. |
|
|
|
|
|