Rzeszów |
Autor |
Wiadomość |
Musicar
Gość
|
Wysłany: Wto 21 Lip, 2015 Znajdź swój przejazd na Woodstock z MUSICAR.PL
|
|
|
Czołem ludzie!
Po roku przygotowań nareszcie ruszyliśmy. Strona jest kontynuacją grupy na fb Jak dojadę na koncert. Teraz możecie szukać przejazdów i kompanów na witrynie www.musicar.pl :)
Niech muzyka łączy ludzi! |
|
|
|
 |
DarkRock2k
Forumowy prawiczek
|
Wysłany: Czw 23 Lip, 2015
|
|
|
Hej
Nie mam ekipy chętnie się do jakieś przyłączę z Rzeszowa :D |
|
|
|
 |
namalgosia
Forumowy prawiczek
Wiek: 45 Dołączyła: 08 Sie 2012 Posty: 18 Skąd: podkarpacie
|
Wysłany: Czw 23 Lip, 2015
|
|
|
2 miejsca wolne w samochodzie .Wyjazd 27 w godzinach -19-20 z Rzeszowa.Zrzuta na hajs to około 100zł.Chętni piać.Dodam ze przejazd w 2 strony ,powrót w niedziele |
|
|
|
 |
Ambicatus
Forumowy prawiczek Ambicatus
|
Wysłany: Pią 24 Lip, 2015
|
|
|
Szukam ekipy bo moja się rozpadła ,ktoś wyrusza z Rzeszowa i szuka towarzystwa ? pisz: bartek140pl@gmail.com na pewno się zgadamy |
|
|
|
 |
Krispis
Forumowy prawiczek
Wiek: 32 Dołączył: 20 Lip 2015 Posty: 9 Skąd: Stalowa Wola
|
Wysłany: Sob 25 Lip, 2015
|
|
|
Kto jedzie pociągiem z Rzeszowa we wtorek o 15? Jadę z kumplem i szukamy jakiejś ekipy żeby można było się piwa/wina napić :) |
|
|
|
 |
Amigo
Forumowy prawiczek
|
Wysłany: Wto 28 Lip, 2015
|
|
|
Do tych, którzy jeszcze nie pojechali, a jadą pociągiem - w związku z dzisiejszym wypadkiem. k. Dąbrowy G. -
Pamiętajcie, by trzymać i to mocno kolesiów sikających przez półotwarte drzwi. Wiemy, że w woodstockowych pociągach to praktyka nagminna. Ja w tym roku nie jadę (a byłby to mój 10. raz), ale zawsze gdy byłem w pobliżu, mocno trzymałem za rękę lub nawet za tułów delikwenta, gdy lał. Innym w pobliżu kazałem robić tak samo. Gdyby wszyscy tak robili, nigdy nikt by nie wypadł z pociągu. RÓBCIE WIĘC TAK W CZASIE JAZDY. |
|
|
|
 |
|