I POL'AND'ROCK FESTIVAL JUZ ZA
(XXIV PRZYSTANEK WOODSTOCK)
|
|
sitemap
Autostopem na Woodstock (kujawsko-pomorskie) |
Autor |
Wiadomość |
grzana
Forumowy prawiczek
|
Wysłany: Pią 03 Lip, 2015 Autostopem na Woodstock (kujawsko-pomorskie)
|
|
|
Hej. Jeszcze nie miałem przyjemności uczestniczyć w Woodstocku, dlatego w tym roku postanowiłem, że muszę się wreszcie wybrać. Mam taki plan, by pojechać tam autostopem, mieszkam w woj. kujawsko-pomorskim, dlatego najbardziej pasowałby mi wyjazd z Bydgoszczy. Tylko mam jeden problem, bo nie mam z kim wybrać się w taką podróż dlatego byłoby fajnie gdyby znalazła się jakaś miła osoba z forum, albo kilka osób, które miałyby chęć na wspólny autostopowy wyjazd na Woodstock mam 21 lat, jestem sympatycznym chłopakiem, trochę nieśmiałym, ale łatwo się ze mną dogadać, fajnie by było poznać kogoś podobnego :) tak więc jeśli ma ktoś ochotę na taki wyjazd, czekam na kontakt :) |
|
|
|
 |
zokolic
Lubi pieprzyć Otwarte od 8 do 16

Wiek: 32 Dołączył: 08 Lip 2015 Posty: 362 Skąd: Kołaczkowo
|
Wysłany: Pon 13 Lip, 2015
|
|
|
Co powiesz na podróż żukiem? Jeśli sytuacja się wyklaruje, możemy Cie zabrać. TYLKO W JEDNĄ STRONĘ.
Jedziemy z Szubina. 21 km od bydgoszczy. Jakieś 25 minut jazdy peksem. |
|
|
|
 |
Mashia
Forumowy prawiczek

|
Wysłany: Nie 26 Lip, 2015
|
|
|
Jadę z koleżanką na stopa z Bydgoszczy we wtorek. :)
zokolic, a Wy kiedy wyjeżdżacie ? |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|