Zamknięty przez: Niez Wto 22 Kwi, 2014 |
Magdalena Środa |
Autor |
Wiadomość |
Ingenue
Rozkręca sie
|
Wysłany: Czw 13 Mar, 2014 Magdalena Środa
|
|
|
<mało subtelne ctrl c + ctrl v z Wikipedii> dr hab., polska profesor nadzwyczajna filozofii Uniwersytetu Warszawskiego[1], członkini Komitetu Etyki Polskiej Akademii Nauk[2]. Etyk, filozof, publicystka, feministka – zajmuje się historią idei etycznych, etyką stosowaną, filozofią polityczną i feministyczną oraz problematyką kobiecą.
Ja hejtuję. Owsiak zaprasza prawie wyłącznie dziennikarzy lewicowych. |
|
|
|
|
Jaaasiek
Po co tyle piszesz ?
Wiek: 39 Dołączył: 07 Kwi 2012 Posty: 1637 Skąd: Drink Team Żywiec
|
Wysłany: Czw 13 Mar, 2014
|
|
|
Taaa, bo prawicowi to się w drzwiach od swych redakcji duszą, żeby jako pierwsi przyjechać na "lewacki, promujący satanizm, narkotyki i nastroje antypatriotyczne", festiwal.
Zapraszamy z powrotem na ziemię. |
|
|
|
|
Vorathiel
Lubi pieprzyć
Wiek: 33 Dołączył: 13 Kwi 2011 Posty: 595 Skąd: Nowa Huta k.Krakowa
|
|
|
|
Można zapraszać ludzi mniej skrajnych. Również hejtuję.
Środa to obok Hartmana największe umyslowe dno, jakie można obecnie spotkać w tv w roli 'eksperta'.
Poza tym Panie Jaaaśku, mylisz Pan prawicowość z PiSem i Katolandem. ;) |
|
|
|
|
Tasior
Rozkręca sie Cocojumbo i do przodu! To moje motto. Dobre, nie?
Wiek: 33 Dołączył: 14 Lip 2012 Posty: 198 Skąd: Szczecin nad morzem
|
|
|
|
Znowu wszechobecna chora lewacka propaganda...
Oby powtórzyła się historia z Miecugowem, tylko zamiast jakiejś tabliczki - jajka, dziesiątki, setki jajek... Taki "event" mi się marzy.
|
|
|
|
|
Ingenue
Rozkręca sie
|
|
|
|
Nie chodzi o zapraszanie dziennikarzy Republiki TV, ale można chyba kogoś kto nie jest ukierunkowany w tak oczywisty sposób. Zapraszanie ludzi takiego pokroju to pójście na łatwiznę 'zaprośmy tych, którzy dobrze o nas powiedzą' ;) |
|
|
|
|
Jaaasiek
Po co tyle piszesz ?
|
|
|
|
Tasior napisał/a: | Znowu wszechobecna chora lewacka propaganda...
Oby powtórzyła się historia z Miecugowem, tylko zamiast jakiejś tabliczki - jajka, dziesiątki, setki jajek... Taki "event" mi się marzy. |
Uważaj, żeby Ciebie również ktoś tak w ten sposób nie potraktował internetowy zabijako... Chyba nie pamiętasz co w końcu było z Miecugowem.
W ogóle czego się spodziewasz po festiwalu z lewackimi ideami, śmieszy mnie to.
Ingenue napisał/a: | Nie chodzi o zapraszanie dziennikarzy Republiki TV, ale można chyba kogoś kto nie jest ukierunkowany w tak oczywisty sposób. Zapraszanie ludzi takiego pokroju to pójście na łatwiznę 'zaprośmy tych, którzy dobrze o nas powiedzą' ;) |
Lepiej zaprosić tych, którzy będą cacy na Woodstocku a potem napiszą kłamstwa o festiwalu, jak zwykle ;)
Vorathiel napisał/a: | Można zapraszać ludzi mniej skrajnych. Również hejtuję.
Środa to obok Hartmana największe umyslowe dno, jakie można obecnie spotkać w tv w roli 'eksperta'.
Poza tym Panie Jaaaśku, mylisz Pan prawicowość z PiSem i Katolandem. ;) |
Faktycznie, portale typu niezalezna.pl mają tyyyyyle wspólnego z PiS i katolandem... W ogóle "niezalezna" w nazwie rozśmiesza mnie do łez :D Proszę o przykłady tych neutralnych prawicowych dziennikarzy.
Ja na Środę na pewno nie pójdę, nie po drodze mi z nią, ale skoro chcieli zaprosić, ich sprawa. Mam nadzieję, że jeśli nie daj boże znajdzie się jakiś frajer, który spróbuje powtórki z Miecugowa, to go Niebiescy odpowiednim butem potraktują. |
|
|
|
|
Ingenue
Rozkręca sie
|
|
|
|
zapraszanie dziennikarzy ma chyba na celu zapoznanie się z ich pracą itd. dlaczego wiec nie zaprosić kogoś z Polsatu? to nie jest co prawda prawicowe, ale już bardziej neutralne niż Środa, Lis itd. Albo w ogóle wykluczyć dziennikarstwo, bo jest na żenującym poziomie. |
|
|
|
|
Jaaasiek
Po co tyle piszesz ?
|
|
|
|
Z poziomem dziennikarstwa to się zgodzę, już wolałbym jakichś ciekawych blogerów. Problemem w zapraszaniu ludzi ze strony nieprzychylnej J. Owsiakowi jest to, że przeważnie te zaproszenia pozostają bez odzewu lub spotykają się z dezaprobatą. |
|
|
|
|
kizia
Na pewno offtopuje Lubię ser!
Wiek: 36 Dołączyła: 16 Sty 2011 Posty: 799 Skąd: Koszalin
|
|
|
|
Pani Środa jest dla mnie zbyt hardcorowa więc się nie przejdę do ASP żeby jej posłuchać. A wy sobie hejtujcie, to tak wiele zmienia <3 ;) Jurek na pewno weźmie to pod uwagę xD |
|
|
|
|
KazikHansen
Typowy spamer
Wiek: 31 Dołączył: 03 Sty 2012 Posty: 1237 Skąd: Wrocław/DG
|
|
|
|
No ja hejtuję również. Feministka będąca jednocześnie doktorem habilitowanym (bo profesor nadzwyczajny to w zasadzie doktor habilitowany, wyróżniony przez jakąś tam uczelnię) filozololo? Nie mówię oczywiście że filozofia nie może być wartościowa, bo akurat spotkałem genialnych wykładowców tego przedmiotu. Myślę jednak, że pani Środa jest średnio trafiona. Mnie tam nie będzie :D |
|
|
|
|
Bochenek
Forumowy prawiczek
Wiek: 29 Dołączył: 18 Lip 2013 Posty: 44 Skąd: Mazowieckie
|
|
|
|
Na pewno się nie wybiorę. Dno, dno, dno. |
|
|
|
|
Kefir
Tru Metal Iron morda
|
|
|
|
Korwin chciał ale Owsik go nie chciał, więc jednak są tacy z prawej strony, którzy chcieliby przyjechać na Woodstock.
A co do Środy to smuteczek na całej linii :/
A tak poza tym ;)
|
|
|
|
|
nie mam pleców
Lubi pieprzyć
|
|
|
|
Z całą swoją tolerancją i zamiłowaniem do pokoju, muszę powiedzieć, że panią środę bym chętnie obił kijem :) Jestem przeciwko polityce na woodstocku, a fakt, że Owsiak zaprasza na wooda osoby o tak skrajnych poglądach to wg mnie jakaś pomyłka... Nie podoba mi się to zupełnie |
|
|
|
|
-VIKING-
Na pewno offtopuje
|
|
|
|
A mi się podoba. W końcu jestem "lewakiem" na "lewackim" festiwalu BUAHAHA:P Lepiej Środę niż Rydzyka:D |
|
|
|
|
Vorathiel
Lubi pieprzyć
Wiek: 33 Dołączył: 13 Kwi 2011 Posty: 595 Skąd: Nowa Huta k.Krakowa
|
Wysłany: Pią 14 Mar, 2014
|
|
|
Wolałbym usłyszeć Rydzyka niz Środę.
Co ja gadam i tak bym nie poszedł na jedno ani na drugie. |
|
|
|
|
benyk33
Rozkręca sie ze mná nie wypijesz?
|
|
|
|
A mi ona jak najbardziej pasuje, a mimo to pewnie nie pojde. Za to na skrajnego katoprawiczka bym poszedl posluchac jego reakcji na jak niektorzy zwa''lewacki'' festiwal.
Jego swietobliwosc Terlikowski, byl zaproszony i nie skorzystal, bo woli nie znac i oceniac.
A zachowanie kogokolwiek, jak w przypadku Miecugowa, w stosunku do goscia ASP, jest sku..synstwem, bez wzgledu na to jak sie nie zgadzamy z mowca. I taki cham powinien dostac ojcowskiego kopa w ryj. |
|
|
|
|
Ingenue
Rozkręca sie
|
|
|
|
tak, Terlikowski i Macierewicz odmówili, ale zauważcie w jakich okolicznościach zostali zaproszeni, większość odmówiłaby w takim przypadku. Stronniczość w wybieraniu gości na ASP jest rażąca, jeszcze Korwin-Piotrkowska, Meller i jest dream-team. Pocieszająca w tej sytuacji jest reakcja ludzi, którzy nie nabrali się na przebojowość, otwartość, pośmiejmy się z PiSu, gender <3 Magdaleny Środy. Ta pani nawet nie potrafi uczestniczyć w dyskusjach. |
|
|
|
|
benyk33
Rozkręca sie ze mná nie wypijesz?
|
|
|
|
Prawda jest taka, ze nikt nikogo nie zmusza do chodzenia na wyklady. Idzie kto chce i kiedy chce. Tak samo jak sie zaprasza przedstawicieli kosciolow, tak samo przeciwnicy religii maja prawo glosu, a slucha i wierzy im kto chce.
Sroda nie potrzebna jest by sie smiac z PiSu, bo to mozna zawsze i wszedzie ;)
A co do dzender, to podobno ktos go widzial.... |
|
|
|
|
-VIKING-
Na pewno offtopuje
|
|
|
|
W końcu Woodstock to "lewacki" festiwal;P |
|
|
|
|
Karlik
Forumowy prawiczek
|
|
|
|
Kurde...rozumiem zaprosić "lewaka" - bo taki powoli charakter ASP, rozumiem zaprosić "prawaka" - tak dla odmiany i kontrastu, ale Środę...? Nie. Co to to nie. |
|
|
|
|
Tasior
Rozkręca sie Cocojumbo i do przodu! To moje motto. Dobre, nie?
Wiek: 33 Dołączył: 14 Lip 2012 Posty: 198 Skąd: Szczecin nad morzem
|
Wysłany: Sob 15 Mar, 2014
|
|
|
No właśnie z "lewackością" festiwalu trzeba walczyć, bo powinien być w 100% apolityczny!
Na cholerę jakieś wyrażania poglądów, jak podczas tego tygodnia można właśnie się od tego gówna odłączyć.
Do tego wielu potencjalnych uczestników odstrasza ta cała lewa otoczka a promowanie jeszcze takich osób jak ta femi****** (cenzura bo to brzydkie słowo) na pewno nie przyniesie niczego dobrego...
Albo obchodzenie 1 sierpnia, albo chore poglądy. Niech się Owsiak zdecyduje. |
|
|
|
|
|