I POL'AND'ROCK FESTIVAL JUZ ZA
(XXIV PRZYSTANEK WOODSTOCK)
|
|
sitemap
Bartosz Węglarczyk |
Autor |
Wiadomość |
milan
Po co tyle piszesz ? freak4life
|
Wysłany: Pon 25 Lip, 2011 Bartosz Węglarczyk
|
|
|
info z WOŚPa
CZWARTEK, 4 sierpnia 2011 r.:
12.00 - 14.00 - Bartosz Węglarczyk
Mam obawy,że część ludzi kojarzy pana Bartka glownie z Kingą Rusin i weekendową telewizją śniadaniową,a to przede wszystkim dziennikarz znienawidzonej (?) przez Kefira i Alien "Gazety Wyborczej" i-co akurat mnie interesuje najbardziej-nieźle obcykany w amerykańskiej popkulturze koleś.Taki,który z jednej strony pamięta co Bart Simpson pisal na tablicy w 1wszym odcinku ostatniej serii wiadomego serialu,a z drugiej potrafi godzinę nawijać o sportowych skandalach,politycznych przelomach na świecie i amerykanskich seryjnych mordercach.
P.s.Wlasnie skojarzylem,że rok lub 2 temu on bywal prowadzacym niektore rozmowy w ASP. |
|
|
|
|
Kołodziej
Coś już napisał nakurwiacz!
|
Wysłany: Pon 25 Lip, 2011
|
|
|
milan napisał/a: | Mam obawy,że część ludzi kojarzy pana Bartka glownie z Kingą Rusin i weekendową telewizją śniadaniową, |
Świetnie to ująłeś bo byłem święcie przekonany że ten pan jest zwykłym celebrytą, który zasłynął jakimś skandalem. A tu proszę może być całkiem ciekawe spotkanie z możliwością dyskusji praktycznie na każdy temat jak to było z Lisem, Durczokiem lub Żakowskim. |
|
|
|
|
Alien
Typowy spamer Aaale o co chodzi? :)
Wiek: 39 Dołączyła: 23 Wrz 2008 Posty: 1232 Skąd: Zielona Góra
|
Wysłany: Pon 25 Lip, 2011
|
|
|
milan napisał/a: | to przede wszystkim dziennikarz znienawidzonej (?) przez Kefira i Alien "Gazety Wyborczej" |
Znienawidzonej to chyba zbyt mocne słowo - nielubianej w zupełności wystarczy
Niestety ten koleś kojarzy mi się właśnie z Kinią R. i odcinkiem finałowym "Tap madyl", tak więc mimo wszystko - ja podziękuję. |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|