I POL'AND'ROCK FESTIVAL JUZ ZA
(XXIV PRZYSTANEK WOODSTOCK)
|
|
sitemap
Do wszystkich samotnie jadących i nie tylko. |
Autor |
Wiadomość |
_Szajba_
Na pewno offtopuje Domokrążca
Wiek: 40 Dołączył: 01 Lip 2011 Posty: 697 Skąd: Newtonmore
|
Wysłany: Czw 23 Cze, 2016 Do wszystkich samotnie jadących i nie tylko.
|
|
|
No dobra. Jeżdżę na PW od jakiegoś czasu ( chyba jakoś w 1998 był mój pierwszy ) i by urozmaicić to sobie w tym roku chcę spróbować zgarnąć ekipę ludzi mi nieznanych i nie znających się na wzajem, by się z nimi rozbić. Zaznaczam, że nie szukam już istniejącej ekipy, bo tych mam na polu kilka, tylko pojedynczych osób, lub par, które albo nie mają z kim się rozbić, lub jak ja, szukają czegoś nowegi. Ruszam pociągiem w niedzielę 10.07 o 23:23 z Warszawy Centralnej i już wtedy możemy się zacząć zbierać. Nie przeszkadza mi żadna płeć, wiek, wyznania religijne i polityczne, kolor skóry, muzyka jakiej słuchacie. Im większe zróżnicowanie tym lepiej. Możecie do mnie pisać tu, lub na Skype ( Szajbaman ), Facebook (szajbaman). |
|
|
|
|
boksu
Na pewno offtopuje the stoppable force
Wiek: 38 Dołączył: 15 Lip 2012 Posty: 810 Skąd: blisko Płońska
|
Wysłany: Czw 23 Cze, 2016
|
|
|
i tak bedziesz najebany :D na grilla w poniedzialek wpadaj |
|
|
|
|
-VIKING-
Na pewno offtopuje
|
Wysłany: Czw 23 Cze, 2016
|
|
|
Nas też musisz odwiedzić. |
|
|
|
|
Kristov
Forumowy prawiczek
|
Wysłany: Pią 24 Cze, 2016 Zbieramy się wszyscy razem
|
|
|
Temat i grupa powstała właśnie głównie z myślą o samotnie jadących nieznajomych ze wszystkich czterech kierunków świata ;) więc zapraszamy :)
https://www.facebook.com/groups/249977522046824/ |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|