Weterani |
Autor |
Wiadomość |
Pudelek
Coś już napisał
|
Wysłany: Czw 03 Mar, 2016 Weterani
|
|
|
Czy mi się zdaje, czy WOŚP zamknął swoje forum, czyli główny kanał umawiania się weteranów u Gucia? Faktem jest, mało co tam się działo, ale to właśnie tam się umawialiśmy jak co roku...
Czy zostało tylko to medium? |
|
|
|
|
_Szajba_
Na pewno offtopuje Domokrążca
Wiek: 40 Dołączył: 01 Lip 2011 Posty: 697 Skąd: Newtonmore
|
Wysłany: Czw 03 Mar, 2016
|
|
|
No właśnie o tym wczoraj pisałem do Clostera, bo nie byłem pewny czy to tylko ja tak mam, czy faktycznie zlikwidowali oficjalne forum i okazuje się, że chyba tak. Jak sam pisałeś, nic się tak nie działo więc i strata mała, tylko trzeba resztę powiadomić |
|
|
|
|
Pudelek
Coś już napisał
|
|
|
|
pytanie czy wszyscy (aż kilku :D) tam się udzielających odnajdzie te forum... dobrze, że chociaż Closter jest w zasięgu kontaktu ;) |
|
|
|
|
_Szajba_
|
|
|
|
Porozsyłam linki do reszty. |
|
|
|
|
Jaaasiek
Po co tyle piszesz ?
Wiek: 39 Dołączył: 07 Kwi 2012 Posty: 1637 Skąd: Drink Team Żywiec
|
Wysłany: Pią 04 Mar, 2016
|
|
|
R.I.P. - kawał fajnej historii tam powstał :) Powodzenia w rekrutacji starych członków na nowe forum :) |
|
|
|
|
closterraf
Forumowy prawiczek blelble
|
Wysłany: Śro 20 Kwi, 2016
|
|
|
Siema moje Kaczuszki
[ Dodano: Sob 30 Kwi, 2016 ]
UCTOCKOWICZE, czy u was na forum są też ludzie starzy, niosący na sobie ciężar przeżytych nastu woodstocków? |
|
|
|
|
_Szajba_
|
Wysłany: Wto 14 Cze, 2016
|
|
|
No to kto się zapowiada na nasz kolejny, nie wiem który już z rzędu zlot weteranów?? Przypominam, że nie trzeba być weteranem by wziąć udział w tym malowniczym, pełnym nostalgii i alkoholu wydarzeniu. |
|
|
|
|
zygmunt
Rozkręca sie
|
|
|
|
_Szajba_ napisał/a: | No to kto się zapowiada na nasz kolejny, nie wiem który już z rzędu zlot weteranów?? Przypominam, że nie trzeba być weteranem by wziąć udział w tym malowniczym, pełnym nostalgii i alkoholu wydarzeniu. |
ja tam jestem młody, ale wcześnie zacząłem bo od pierwszego kostrzyńskiego jako 14latek
wcześnie go odkryłem, ale za to późno nauczyłem się pić, palić i korzystać z internetu
dla mnie to będzie dziesiąty, więc jedynasty będzie dopiero za rok, czy jestem godzien?
niemało o legendarnym guciu słyszałem ale jakoś nigdy mnie na do picia na mieście zamiast na polu nie ciągnęło |
|
|
|
|
Jaaasiek
Po co tyle piszesz ?
Wiek: 39 Dołączył: 07 Kwi 2012 Posty: 1637 Skąd: Drink Team Żywiec
|
|
|
|
closterraf napisał/a: | Siema moje Kaczuszki
[ Dodano: Sob 30 Kwi, 2016 ]
UCTOCKOWICZE, czy u was na forum są też ludzie starzy, niosący na sobie ciężar przeżytych nastu woodstocków? |
A 31 lat i 13sty Woodstock to już starość? :P Bo nie wiem czy się zaliczam :D |
|
|
|
|
_Szajba_
|
|
|
|
A kto tu mówił o starości?? Ja tam starym się nie czuję, a już szczególnie nie na Woodstocku. Już pisałem, że nie trzeba być weteranem, żeby przyjść i się napić i powspominać i się napić, no i się napić |
|
|
|
|
zborek5
Forumowy prawiczek a jak na woodzie nie będzie dupeczek ?
|
Wysłany: Śro 15 Cze, 2016
|
|
|
_Szajba_ napisał/a: | A kto tu mówił o starości?? Ja tam starym się nie czuję, a już szczególnie nie na Woodstocku. Już pisałem, że nie trzeba być weteranem, żeby przyjść i się napić i powspominać i się napić, no i się napić |
W zeszłym roku Ciebie szukałem tam gdzie w 2014 aby się napić z Tobą piwa.
Ale nie znalazłem i jeszcze mnie wyjebali i zjebali, że tam przyłażę.
Nadrobię w tym roku i wpadnę do Gucia i naprawię ... |
|
|
|
|
Pudelek
Coś już napisał
|
|
|
|
mnie w tym roku prawdopodobnie nie będzie :( Po raz pierwszy od 2003 roku... nie wyrobię czasowo i (bardziej) finansowo połączyć to z innymi planami, więc robię sobie przerwę (chyba, że w między czasie wygram w trzy karty;)) |
|
|
|
|
_Szajba_
|
|
|
|
Grzenia nie będzie, teraz ty odpadasz .... słabo widzę ten rok :/ |
|
|
|
|
closterraf
|
|
|
|
Pudelek masz być i koniec kropka! Szajbusku namawiaj Grzesia, może jednak... Jaaasiek/Zygmunt, bierta ludzi i chodzcie pogadać, i sie napić ja na szczęście niepijący, jak co roku |
|
|
|
|
zokolic
Lubi pieprzyć Otwarte od 8 do 16
Wiek: 31 Dołączył: 08 Lip 2015 Posty: 362 Skąd: Kołaczkowo
|
Wysłany: Pią 17 Cze, 2016
|
|
|
Jakie są kryteria zostania weteranem ? szczerze to nie dążę do tego celu, ale mnie tak ciekawość wcina, że muszę zapytać. |
|
|
|
|
_Szajba_
|
|
|
|
kiedyś ktoś powiedział,że weteranem jest ten kto był na 10 PW. Inny ktoś, że ten kto był w żarach. Tak po prawdzie to kryteria chyba nigdy nie były jasno ustalone . |
|
|
|
|
Pudelek
Coś już napisał
|
|
|
|
a czemu Grzesia nie będzie?? |
|
|
|
|
_Szajba_
|
Wysłany: Nie 19 Cze, 2016
|
|
|
Oto jego odpowiedź, kiedy ja go zapytałem o to samo: "bo nie chcę? Bo stwierdziłem że przewidywane stężenie kodziarzy spowoduje u mnie odruchy wymiotne? Że czas na zmiany? A tak poza tym to szkoda mi urlopu na ładowanie się kolejny raz w to samo miejsce. Dziesięć razy styknie." |
|
|
|
|
closterraf
|
|
|
|
No więc poszukujemy gitarzysty,stki.... ktoś chętny :)? |
|
|
|
|
_Szajba_
|
|
|
|
To że, Grzesława nie będzie to swoją drogą, ale tu mówię o Grześku, nie Grzesławie. |
|
|
|
|
wojtol
Forumowy prawiczek
|
Wysłany: Śro 22 Cze, 2016
|
|
|
A czy mój syn jest weteranem? Ma 11 lat i to będzie jego 11. Przystanek. Bo trochę głupio w tym wieku być weteranem. W zeszłym roku dziewczyna z Pokojowego Patrolu poprosiła go aby zapisał numer telefonu do rodziców na ręce na wypadek zagubienia. Gówniarz się zamyślił i mówi: "jak się Pani zgubi to proszę dzwonić do mnie, odprowadzę Panią do namiotu". |
|
|
|
|
|